Noua oferta de primavara 2016, lansata de Telekom

Telekom Romania anuntă lansarea ofertei speciale de primăvară, care aduce beneficii sporite pentru toate tipurile de servicii – ofertele integrate MagentaONE, servicii mobile si servicii fixe.

Cu ofertele MagentaONE, disponibile atât clientilor noi, cât si clientilor existenti care detin servicii fixe de la Telekom, utilizatorii beneficiază promotional de un pret mai mic la serviciile mobile achizitionate la pachet cu serviciile fixe. De asemenea, noua ofertă MagentaONE aduce clientilor mai multă flexibilitate în combinarea în cadrul unui singur pachet si pe o singură factură a serviciilor din portofoliul fix cu serviciile din portofoliul mobil, păstrând caracteristicile si beneficiile acestora.

În această perioadă, clientii care optează pentru oferta de familie MagentaONE beneficiază de o reducere de 40% din pretul de listă al serviciilor de voce cu date mobile incluse si de posibilitatea de a alege smartphone-uri sau tablete în rate. Astfel, un client care alege oferta de familie MagentaONE cu serviciul de date si voce mobilă Talk S la 25 lei / lună (TVA inclus) va beneficia de minute nationale nelimitate si de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună.

De asemenea, clientii care optează pentru oferta cu terminal inclus primesc o reducere de 20% din pretul de listă al serviciului mobil si un smartphone, în cazul în care achizitionează cel putin un serviciu fix. Spre exemplu, abonamentul de voce cu date mobile incluse Surf M achizitionat împreună cu pachetele de servicii fixe oferă pentru 47 lei / lună (TVA inclus) minute nelimitate în toate retelele nationale, 2 GB internet mobil la viteze 4G, acces la pachetul online Dolce Sport si Smartphone Huawei Y5 4G inclus.

Cu oferta de primăvară, clientii au la dispozitie o ofertă unică de televiziune cu pachetele Telekom TV, începând de la 39 lei / lună (TVA inclus) si de cea mai bună experientă TV, bazată pe continut de calitate  - grilă extinsă de canale TV, inclusiv cel mai mare numar de canale HD, toate meciurile din Euro 2016, UEFA Champions League, Europa League, transmise pe canalele Dolce Sport si pe www.telekomtv.ro, si alte competitii sportive în exclusivitate - si pe functionalităti avansate ale televiziunii interactive - Înregistrări în Cloud, Video la cerere, Arhivă TV, Media Player.  

Pachetele cu 3 servicii fixe oferă clientilor posibilitatea să achizitioneze televizoare smart sau laptopuri în rate lunare, începând de la 67 de lei/lună. Pachetul cu Televiziune M, Internet L si Voce fixă S este disponibil la 74 lei / lună (TVA inclus), iar cel cu Televiziune L, Internet L si Voce fixă S la 79 lei / lună (TVA inclus). Utilizatorii care optează exclusiv pentru serviciul de televiziune interactivă pot alege pachetul Televiziune M cu acces la până la 137 canale TV, inclusiv HD, la 39 lei / lună (TVA inclus). În plus, clientii pot beneficia de primul STB HD sau SD în chirie cu reducere 100%, în functie de tehnologia si pachetul alese, precum si de acces gratuit la platforma Telekom TV Web & Mobile, cu până la 104 canale TV disponibile online si pe mobil. Clientii care aleg pachete fixe cu internet sau voce mai au la dispozitie si modem Wi-fi în chirie cu reducere 100%, un produs de securitate Norton gratuit timp de 2 luni si acces gratuit la peste 18 milioane de hotspot-uri Wi-Fi din lume prin reteaua FON, respectiv un telefon DECT în chirie cu reducere 100%. Oferta este disponibilă pentru clientii noi, dar si pentru clientii existenti care doresc să adauge noi servicii la pachetele de servicii fixe achizitionate până la data prezentei oferte de primăvară.

Oferta de primăvară Telekom Romania Mobile aduce, de asemenea, noi abonamente de servicii mobile, care includ convorbiri nelimitate în orice retea natională, trafic de date national nelimitat si viteze 4G pentru traficul recomandat, dar si acces si trafic gratuit online, în primele 6 luni de la activarea contractului, la canalele Dolce Sport, care transmit toate meciurile Euro 2016, prin aplicatia Telekom TV Web & Mobile. Abonamentele Talk S, M si L dar si Complete XL si XXL oferă până la 1500 de minute internationale incluse pentru zona 1 si zona 2, iar abonamentele Talk L, Surf L, Complete XL si XXL oferă până la 1500 minute în Roaming si până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual. 

Clientii care optează pentru servicii mobile din ofertele Telekom Romania Mobile fără smartphone pot beneficia de o reducere de 20% la primul abonament achizitionat. În plus, oferta pentru familie Telekom Romania Mobile special creată pentru clientii existenti care doresc un al doilea abonament aduce o reducere de 20% din pretul abonamentului pentru ofertele cu telefon la pret redus si o reducere de 40% pentru ofertele fără telefon, cu posibilitatea achizitionării oricărui smartphone în 24 rate fără dobândă. Astfel, un client care alege oferta de familie cu abonament Talk S cu oferta fără telefon va beneficia, pentru 25 lei / lună (TVA inclus), de minute nationale nelimitate, dar si de smartphone-ul Huawei Y6 în rate de 25 lei/lună.

Clientii care aleg să îsi porteze numărul în reteaua Telekom Romania Mobile pot beneficia de abonamentul Surf M, pentru 59 lei / lună (TVA inclus), care include minute nationale nelimitate, trafic de date national nelimitat cu 2 GB de internet mobil la viteze 4G, acces si trafic gratuit la canalele Dolce Sport prin aplicatia Telekom TV si smartphone LG Leon la 1 leu. Abonamentul Surf L, la 81 lei / lună (TVA inclus), aduce minute si SMS-uri nationale nelimitate, 3,5 GB internet mobil la viteză 4G si Smartphone Huawei P8 Lite la 99 lei.

De asemenea, Telekom Romania Mobile vine în întâmpinarea clientilor săi cu noi abonamente de date pentru tablete / modem si noi extraoptiuni de date mobile flexibile, ajustate nevoilor clientilor. Noul portofoliu de abonamente de date aduce trafic de date national nelimitat, viteze 4G, până la 2 GB trafic de date în Roaming, anual, acces promotional la aplicatia Telekom TV Web & Mobile si oferte special create pentru familie.

Mai multe informatii despre pachetele din promotia de primăvară MagentaONE sunt disponibile clientilor pe www.telekom.ro sau prin apel la numărul dedicat 1930, gratuit în retelele Telekom Romania.

Informatii detaliate despre pachetele de servicii fixe si abonamentele mobile, conditiile de furnizare a serviciilor si limitări ale acestora sunt disponibile în sectiunile dedicate din www.telekom.ro sau prin apel la 1234, număr gratuit în retelele Telekom Romania.