Huawei TalkBand B3 - bratara inteligenta cu o casca Bluetooth incorporata

Huawei Consumer Business Group a lansat TalkBand B3, o brătară inteligentă cu o cască Bluetooth incorporată, care combină productivitatea si conectivitatea cu designul subtire si modern.

"Adoptia accesoriilor inteligente depăseste asteptările industriei si, încă o dată, noua noastră serie de produse TalkBand oferă functii inovatoare care sunt populare în rândul consumatorilor din ziua de astăzi,” a declarat Richard Yu, CEO Huawei Consumer Business Group.

TalkBand B3 este construită din materiale premium, precum piele naturală, otel inoxidabil si sticlă Gorilla Glass 3. Accesoriul le permite utilizatorilor să rămână conectati datorită tehnologiei Bluetooth 4.2, functiilor pentru email si mesaje, sincronizării cu smartphone-ul si capabilitătilor de monitorizare a stării de sănătate. Mai mult, microfonul dual incorporat în cască, precum si tehnologia de reducere a zgomotelor de fundal îmbunătătesc calitatea apelurilor, filtrând zgomotul de fundal si livrând un sunet mai clar. 

Huawei TalkBand B3 poate fi personalizat pentru a se potrivi cu personalitatea unică a fiecărui utilizator si este disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic si Elite.

Design elegant

Noul accesoriu inteligent Huawei reflectă designul modern si totodată elegant al versiunilor anterioare TalkBand dar introduce si elemente noi, precum materiale premium pentru brătară si cadran. Cadranul dispozitivului, din otel inoxidabil, este inspirat de munca designerului industrial Tom Dixon si a designerului de modă Issey Miyake. Pentru a păstra aspectul lui TalkBand B3, ecranul curbat este protejat de către un strat protector anti-amprente si zgârieturi.

Comunicare usoară

Huawei TalkBand B3 este proiectat să ofere conectivitate constantă datorită celor mai noi specificatii Bluetooth, a căstii usoare si a sincronizării wireless cu smartphone-ul. Ecranul AMOLED al dispozitivului are o rezolutie de 80 x 128 pixeli si este protejat de sticlă. Compatibil cu sistemele de operare iOS si Android, TalkBand B3 integrează cu usurintă cele mai populare aplicatii.

Productivitate în miscare

TalkBand B3 are o baterie de 91mAh si se încarcă în 1,5 ore, permitând 5,5 ore de apelare, până la 4 zile de utilizare normală si sase zile de standby. Performanta dispozitivului este optimă pentru functii legate de sănătate si de fitness, inclusiv o monitorizare mai precisă a activitătii (calcularea numărului de pasi sau a caloriilor), a obiceiurilor de somn si notificări pentru combaterea sedentarismului.

Huawei TalkBand B3 va fi disponibil în 3 variante de stil: Activ, Clasic si Elite. Varianta de stil Activ va fi disponibilă în două variante de culoare: alb si negru, având preturi începând de la 169€. Varianta de stil Clasic va fi disponibilă în două variante de culoare: bej si maro, având preturi începând de la 199€ iar varianta de stil Elite va fi disponibilă în varianta de culoare gri, având preturi începând de la 249€.