Utilizatorii Vodafone Romania isi pot inregistra pre-comenzile pentru noul HTC 10, intre 20 aprilie si 3 mai 2016

Utilizatorii Vodafone Romania isi pot inregistra pre-comenzile pentru noul smartphone HTC 10, in perioada 20 aprilie – 3 mai 2016, pe site-ul www.vodafone.ro. Mai mult, primele 100 de pre-comenzi pentru smartphone-ul HTC 10 includ, gratuit, cate un difuzor Bluetooth JBL Charge 2.

Noul smartphone dispune de un display de 5,2 inchi, Quad HD Super LCD 5 cu ecran Gorilla Glass, cu muchii curbate.  Terminalul dispune de o camera principala de 12 MP HTC UltraPixel, cu autofocus asistat de laser si de o camera frontala de 5 MP cu autofocus. Ambele camere includ, in premiera, stabilizare optica a imaginii.

Sistemul de operare Android 6 cu interfata HTC Sense este sustinut de un procesor Qualcomm Snapdragon 820, quad-core, 64-bit, de pana la 2,2Ghz. Smartphone-ul are doua versiuni de memorie interna, de 32 si respectiv 64 GB, ambele extensibile pana la 2TB, alaturi de o memorie RAM de 4GB.

HTC 10 stabileste un nou standard in privinta calitatii sunetului, prin noile difuzoare BoomSound editie Hi-Fi, functia Profil Audio Personal si castile audio Hi-Res.

De asemenea, la capitolul conectivitate, noul HTC 10 este compatibil USB 3.1 Gen1, Type-C. Capacitatea bateriei noului smartphone este de 3000 mAh.
 
Vodafone Romania este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii mobile din lume, care ofera o gama de servicii ce include voce, mesaje, date si comunicatii fixe. Vodafone are divizii in 26 de tari, 57 de retele partenere in intreaga lume si operatiuni de broadband fix in 17 tari. La 31 decembrie 2015, Vodafone avea 461 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile si 13 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.