Cornelia Coman este noul CEO al Nationale-Nederlanden Spania

Cornelia Coman a fost numită în functia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania, mandatul ei urmând să înceapă la 1 iulie 2016. Cornelia Coman îl înlocuieste pe Robin Buijs, care a ocupat pozitia de CEO al companiei în ultimii patru ani. Noul CEO Nationale-Nederlanden Spania are o experientă de aproape două decenii în industria asigurărilor de viată. În ultimii patru ani, Cornelia Coman a ocupat pozitia de CEO al NN Ungaria, iar anterior, în perioada 2008 - 2012, a condus NN Asigurări de Viată România.

”Cornelia a construit în Ungaria o organizatie cu rezultate financiare îmbunătătite si un nivel mai ridicat de satisfactie si retentie a clientilor care au dus la o pozitie mai puternică pe piată pentru compania noastră. Suntem încrezători că va continua să conducă si NN Spania cu succes”, a declarat Robin Spencer, CEO International Insurance.

Cornelia Coman si-a început cariera în cadrul NN Asigurări de Viată România în anul 1998, în pozitia de actuar, si a fost promovată actuar-sef trei ani mai târziu. Din 2006, ea a ocupat pozitia de director general adjunct al NN Asigurări de Viată, fiind numită CEO al companiei în 2008. La conducerea NN Ungaria, Cornelia Coman a dezvoltat si implementat alături de echipă strategia pe termen lung a companiei, predând conducerea lui Imre Sztano începând cu 1 martie 2016.

“Am primit cu mult entuziasm si încredere noul rol din cadrul NN Group. De la 1 iulie, când voi prelua pozitia de CEO al Nationale-Nederlanden Spania si mă voi muta la Madrid, voi avea oportunitatea să dezvolt în continuare operatiunile NN într-o piată dinamică si matură a asigurărilor de viată cum este Spania”, a declarat Cornelia Coman, CEO Nationale-Nederlanden Spania.