Targul de Tursim al Romaniei - cum arata ofertele promovate pe piata

La Targul de Turism al Romaniei, peste 300 de firme din 20 de tari isi prezinta ofertele turistice in perioada 29 martie - 1 aprilie, informeaza Rompres, citata de ziarul financiar electronic www.SMARTfinancial.ro, prin www.SMARTtourist.ro.

La Sighetu Marmatiei, pensiune completa costa 120 lei pe noapte. Demipensiunea costa 80 lei, iar cazarea cu mic dejun inclus - 60 lei de persoana. Fiecare camera are baie proprie si TV. La Baile Felix, pretul unui sejur de minimum 5 zile in camera single in timpul sezonului estival variaza intre 40 lei si 183 lei de persoana pe zi, in functie de numarul stelelor camerei de hotel. Pretul unei camere single la un hotel de trei stele din Predeal variaza este de aproximativ 130 lei de persoana, pe noapte.

Un sejur de trei zile in Delta Dunarii costa 453 lei de persoana, la un hotel de trei stele. In pret este inclus micul dejun si cina, excursie pe lacuri si canale, transfer Murighiol - Uzlina - Murighiol, taxe locale si acces in statiune.

De asemenea, la pensiunile din Maramures, un pachet de trei zile de cazare poate costa circa 300 lei de persoana, iar unul de cinci zile - 500 lei. Masa de Paste este inclusa in pret. La o pensiune in Vatra Dornei, pentru un sejur de trei nopti, pentru un loc in camera dubla, turistul trebuie sa plateasca 200 lei, de persoana, iar pentru un loc in garsoniere sau apartamente, 230 lei de persoana. Sunt incluse in pret micul dejun si masa traditionala, in prima zi de Paste.

Filiala Maramures a Asociatiei Nationale de Turism Rural, Ecologic si Cultural ofera servicii de cazare si masa la un pret de 30 de euro de persoana, pentru pensiune completa la pensiuni clasificate la 2 si 3 margarete. Pot fi vizitate manastirile din zona Maramuresului, muzeele si atelierele mestesugaresti ale artistilor populari. Vilele si apartamentele din statiunea Neptun de patru stele pot fi inchiriate la preturi cuprinse intre 92 lei si 230 lei, pe zi, de persoana.

Acestea au facilitati precum parcare exterioara, curte gazonata, piscina si aer conditionat si tv. Preturile variaza, in functie de perioada de cazare. In aceeasi statiune, un apartament in cadrul unei vile de trei stele poate costa intre 60 si 135 euro de persoana pe zi, in functie de perioada de cazare. Preturile unei camere la hotelurile de trei stele din statiunea Mamaia variaza intre 320 lei si 660 lei de persoana, pentru sase nopti de cazare, cu mic dejun inclus.

Centre de pelerinaj si nenumarate agentii de turism organizeaza pelerinaje in Israel. Costul unui astfel de pelerinaj variaza intre 625 de euro si 1.000 de euro, in functie de durata si complexitatea programului oferit. In Bulgaria, un sejur de 7 zile la Nisipurile de Aur, cu cazare la un hotel de trei stele costa de la 125 euro la 350 de euro, iar la unul de patru stele preturile variaza intre 220 si peste 400 de euro.

Un sejur de 6 zile in insulele Tenerife, incluzând servicii precum transport cu avion cursa charter Bucuresti-Tenerife-Bucuresti, masa, transfer aeroport-hotel, asistenta in limba romana, poate fi achizitionat la preturi cuprinse intre 600 si 800 de euro. Un sejur de 7 zile pe Costa Brava, Costa Daurada si Meresme, cu cazare la un hotel de trei stele, costa aproximativ 500 de euro, iar pentru unul de patru stele, 600 euro, de persoana.

La Targul de Turism al Romaniei sunt prezentate oferte pentru croaziere Western Mediteranean, de 10 nopti, cu imbarcare din Barcelona. Pretul este de 1.219 euro de persoana, cu cazare in cabina dubla interioara si 1.785 euro de persoana cu cazare in cabina dubla exterioara. 7 nopti pe Coasta de Azur costa de la 390 euro la 710 euro, pentru cazare la hotel de trei stele, si de la 520 euro la 1.200 euro, pentru cazarea la un hotel de patru stele.

Un sejur de 4 zile, in preajma Pastelui, la Viena, costa 344 euro, si include loc in camera dubla, cu supliment camera single de 98 euro. In oferta este cuprins micul dejun, transportul cu avoinul si doua tururi de oras.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©