Doua hoteluri de vanzare in statiunea Baile Govora, prin Realpro

Agentia imobiliara Realpro din Ramnicu Valcea este agentul exclusiv de vanzare pentru doua hoteluri situate in statiunea Baile Govora. Cele doua hoteluri au fost scoase la vanzare la sfarsitul lunii martie a acestui an, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Fosta Vila Panseluta este o constructie cu o arhitectura deosebita. Hotelul este situat pe artera principala, in centrul statiunii Baile Govora. Hotelul are o suprafata construita desfasurata de 2421 mp si detine o curte interioara de 350 mp. Camerele, in numar de 39 sunt foarte spatioase avand suprafete cuprinse intre 25 si 30 mp. Pretul acestui hotel este de 550,000 Euro.

Fostul Hotel Zorilor, situat in centrul statiunii Baile Govora se vinde la pretul de 1,300,000 Euro. Hotelul este construit in anul 1971, are o suprafata construita de 2340 mp si un numar de 62 camere. In proportie de 90 %, tamplaria hotelului a fost inlocuita cu tamplarie de PVC. Suprafata de teren care se vinde odata cu hotelul este de 2136 mp.

Renovarea celor doua hoteluri poate fi facuta prin fonduri europene prin intermediul Programului "Dezvoltare Regionala". Aplicarea la acest program se poate face doar pentru reabilitarea/dezvoltarea structurilor existente. Agentia Imobiliara Realpro promoveaza in exclusivitate cele doua proprietati cu destinatie turistica din statiunea Baile Govora, Judetul Valcea. Totodata, Realpro nu percepe niciun comision din partea cumparatorilor.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©