Campania promotionala Mastercard impulsioneaza tranzactiile cu carduri la comercianti

MasterCard Europe si partenerii sai financiari din Romania au demarat o noua campanie promotionala prin care posesorii de carduri pot castiga premii in valoare totala de 20.000 de euro. Campania se desfasoara in perioada 26 martie - 31 mai 2007, la ea putand participa toti posesorii cardurilor emise sub sigla MasterCard care platesc pentru cumparaturile lor la comerciantii din tara si strainatate, se arata intr-un comunicat trimis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro

Premiul cel mare al campaniei consta intr-un voucher in valoare de 10.000 de euro destinat unei excursii oriunde in lume. Pentru premiile doi si trei se pot castiga 5 dispozitive GPS ce includ si un software de navigare pentru Europa si respectiv 100 de aparate walkie-talkie.

"Campania pe care am initiat-o impreuna cu partenerii nostri din Romania are la baza un concept foarte simplu pe care l-am dezvoltat si in trecut si care a prins foarte bine in rândul posesorilor de carduri", a afirmat Denisa Mateescu, General Manager Southeastern Countries, MasterCard Europe.

"La fel ca si in cazul precedentelor campanii, urmarim sa stimulam utilizarea cardurilor la comercianti si, in aceleasi timp, sa-i recompensam pe posesorii de carduri MasterCard pentru ca realizeaza achizitii prin intermediul acestor instrumente de plata", a adaugat aceasta. Toate tranzactiile efectuate in perioada 26 martie - 31 mai 2007 cu carduri MasterCard participa la tragerea la sorti din data de 20 iunie 2007. Lista castigatorilor va fi publicata apoi pe site-ul dedicat campaniei.

Campania promotionala MasterCard este sustinuta prin spoturi TV si radio, machete in presa scrisa si pe Internet. Fiecare partener MasterCard implicat in campanie are la dispozitie afise, pliante si postere personalizate. De asemenea, a fost creata o sectiune de promotii pe site-ul MasterCard, unde consumatorii pot gasi informatii despre campanie. Campania este promovata si prin intermediul unui newsletter pe Internet si a unor activitati de Direct Mailing.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©