BT Cafe la Cluj-Napoca plus extindere sediu central Banca Transilvania

Dorind sa-si consolideze prezenta in Cluj-Napoca, Banca Transilvania a investit 7 mil. EUR pentru extinderea Sediului Central al Grupului Financiar Banca Transilvania - achizitionare si amenajare locatie. Din aceasta suma, peste 200.000 EUR au fost alocati primei cafenele bancare din Cluj-Napoca, BT Cafe - str. G. Baritiu nr.1.

"Deschiderea BT Cafe - Cluj are loc în aceeasi zi cu inaugurarea locatiei în care vor avea Sediul Central câteva dintre companiile Grupului Financiar BANCA TRANSILVANIA. Aceasta este o etapa foarte importanta pentru identitatea si consolidarea grupului pe plan local si nu numai. In ceea ce priveste BT Cafè, acesta este un concept pe care Grupul Financiar Banca Transilvania l-a adus pe piata româneasca si ne bucuram de succesul lui. Din Cluj-Napoca nu putea lipsi o cafenea bancara, cu atât mai mult cu cât este orasul în care Banca Transilvania s-a nascut", a spus Horia Ciorcila, Presedintele Consiliului de Administratie al Bancii Transilvania.

In noua cladire a grupului financiar vor avea Sediul Central urmatoarele companii ale grupului financiar: BT Asigurari, BT Assist, BT Leasing si BT Direct. De asemenea, locatia are si o sala de conferinte, destinata întâlnirilor cu clientii sau cu presa, precum si training-urilor organizate de Clubul Intreprinzatorului Român – fondat de Banca Transilvania.

"Banca Transilvania mai are trei locatii BT Cafè în tara, la Bucuresti, Constanta si Timisoara. Proiectul s-a bucurat de succes deosebit în aceste localitati, unde peste 200.000 de persoane ne-au trecut pragul la BT Cafè. Incepând de azi, suntem prezenti si în Cluj-Napoca si suntem siguri ca aceasta cafenea bancara – prima din zona – va schimba configuratia Clujului, devenind, în scurt timp, un reper pe plan local. Si aceasta, tocmai pentru ca afacerile au alt gust la BT Cafè si clujenii se vor convinge de acest lucru", adauga Robert C. Rekkers, Director General, Banca Transilvania.

Pentru a completa ineditul conceptului, cafeneaua bancara ofera posibilitatea urmaririi evolutiei pietelor bursiere si a cursurilor valutare pe o banda cu afisaj electronic mobil, dar si conectarea wireless. BT Cafè - Cluj are o capacitate de peste 100 de locuri, inclusiv terasa. Din componenta conceptului de "cafenea bancara" face parte si o unitate bacara, Agentia Ferdinand - Cluj.

Prima cafenea bancara din lume a fost deschisa în anul 1815, în Warwick, Rhode Island, fiind acum o atractie turistica a zonei. Dupa aproape 200 de ani, Banca Transilvania a adus acest concept în Bucuresti, Constanta, Timisoara si în Cluj-Napoca, adaptându-l mediului de afaceri local.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©