HRB Expert - Forumul Industriei Ospitalitatii, aflat la editia a doua

Revista Hotel Restaurant Bar Expert (HRB Expert) va organiza joi, 17 mai, cea de a doua editie a Conferintei HRB expert - Forumul Industriei Ospitalitatii la Novotel Bucarest City Centre, avand ca tema "Oportunitatile si obstacolele industriei ospitalitatii în 2007/2008", se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Conferinta reuneste factori de decizie din locatii din industria ospitalitatii, firme de productie si importatori de produse alimentare si nealimentare, firme producatoare si importatoare de utilaje profesionale, echipamente si tehnologii, firme prestatoare de servicii dedicate pietei HoReCa si agentii de cercetare a pietei. Evenimentul trateaza teme de actualitate si tendinte în aceste domenii, structurate pe seminarii si grupuri de lucru.

Situatia industriei ospitalitatii în România prezentata de Lucia Nora Morariu, Secretar de Stat în Ministerul pentru IMM, Comert, Turism si Profesii Liberale. O privire globala asupra anului 2007, prezentata de Alexander Bergmann, decan emerit al HEC-UNIL.

Antreprenoriat în industria ospitalitatii: "Este posibila lansarea unui nou brand în food service?" este întrebarea la care va raspunde Remy Walbaum, antreprenor de succes în horeca si în alte industrii si fondatorul incubatorului de întreprinderi Create Switzerland.

Se va vorbi despre eficienta unor studii de cercetare în dezvoltarea locatiei (Galina Chicu – MEMRB). Despre fidelizarea clientilor va vorbi un renumit professor în domeniu, Stowe Shoemaker, Conrad N. Hilton College din Houston. Si nu în ultimul rând, participantii vor afla ce poate fi tangibil sau intangibil în industria ospitalitatii de la Ray Iunius, Deputy General Director la Ecole Hoteliere de Lausanne, una dintre cele mai importante scoli de profil din lume.

În cadrul workshopurilor Conferintei se va dezbate subiectul resurselor umane în industria ospitalitatii, insistându-se în special asupra provocarilor actuale. Valoarea adaugata prin tehnologie, optimizarea solutiilor de management precum si marketing-ul industriei ospitalitatii vor completa lista topicelor tratate la aceste workshopuri.

Cu aceasta ocazie HRB expert va acorda 5 categorii de premii pentru industria HoReCa din România: Hotel, Restaurant, Bar, Firma de catering/Pizzerie si Personalitatea anului. Conferinta HRB Expert – Forumul Industriei Ospitalitatii este la a doua editie. Prima editie a reunit 120 de participanti; conform unui chestionar realizat imediat dupa eveniment, 73% dintre participanti au apreciat ca fiind foarte interesante subiectele tratate în cadrul conferintei.

Evenimentul este sustinut de Trend Hospitality Consulting and Management în calitate de partener si de Julius Meinl, Cramele Halewood, Epson, Howard Johnson, Grants, Holdmann si Micros Fidelio în calitate de Sponsori, dar si de Novotel care este gazda evenimentului. Parteneri media sunt SMARTfinancial si Comunicatedepresa.ro.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©