CEO-ul Flamingo va discuta online despre afaceri

Flamingo International a lansat un program de comunicare interactiva, cu scopul de a crea in spatiul virtual o comunitate care sa cuprinda reprezentanti ai companiei, parteneri, clienti, jurnalisti si persoane interesate de piata de produse electrice, electronice si IT&C, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

In cadrul acestei actiuni, Jiri Rizek, CEO-ul Flamingo, va fi prezent, timp de o luna, in fiecare zi de vineri, in intervalul 14:00 si 15:00, pe site-ul corporate al grupului, pentru a discuta cu publicul larg. Prin aceasta initiativa Flamingo isi doreste sa confirme inca o data faptul ca este o companie deschisa si apropiata de clientii si partenerii sai.

Cei care vor accesa site-ul www.flamingo.info vor avea ocazia sa discute cu cel mai important om din conducerea executiva a Flamingo despre evolutia si planurile companiei, produsele disponibile in lantul de magazine sau despre evolutia pietei de electronice si de IT&C.

"Aceasta actiune vine din nevoia de a comunica mult mai eficient cu publicul, pe care Flamingo International a resimti-o atat fata de jurnalistii specializati pe domeniul IT&C cat si de actualii sau potentialii nostri clienti si parteneri. Dorim sa facem cunoscute principiile si valorile Flamingo, precum si intentiile noastre referitoare la dezvoltarea retelei de magazine. Acest tip de comunicare ne va ajuta sa venim in intampinarea dorintelor si nevoilor clientilor si partenerilor nostri, cat mai repede cu putinta", a declarat Jiri Rizek, CEO-ul Flamingo.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©