CasualWear.ro - magazin online de haine casual lansat de FunGift

FunGift a inaugurat pe 15 august 2007 primul magazin online de haine casual cu livrare next day delivery, door to door delivery, din Romania. www.CasualWear.ro este un magazin online ce comercializeaza articole de vestimentatie casual pentru barbati, femei si copii, accesorii casual. Toate produsele comercializate de catre CasualWear.ro se afla in stoc, iar timpul de livrare al acestora este mic.

"Am considerat ca vanzarile online de haine, in Romania, alcatuiesc un segment putin exploatat si am decis ca este oportuna deschiderea unui magazin online ale carui standarde de calitate sa fie aceleasi cu care utilizatorii FunGift.ro sunt deja obisnuiti. CasualWear.ro va fi pentru segmentul hainelor online ceea ce este FunGift.ro pentru cel al cadourilor: un lider si un trend setter. CasualWear.ro va livra produsul comandat, oriunde in tara, in maxim 24 de ore", a declarat domnul Marius
Ciocan, director al FunGift.

 

FunGift este brandul care a dezvoltat magazinul online de cadouri - FunGift.ro si reteaua de florarii online locale – FloriinRO.ro, retea ce are in componenta 11 florarii online locale operationale in orase precum Bucuresti, Constanta, Timisoara, Cluj sau Brasov.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©