Hotelul Sky Gate va fi in continuare condus de echipa locala Golden Tulip

Hotelul Golden Tulip Sky Gate din Otopeni, care a fost achizitionat de grupul hotelier austriac Warimpex, va fi în continuare manageriat de echipa locala a Golden Tulip, potrivit unui comunicat al companiei remis Rompres si citat de www.SMARTfinancial.ro.

Golden Tulip se va ocupa în continuare de standarde si distributie, urmând sa foloseasca logoul Golden Tulip. Compania Vienna International Hotels & Resorts, ce asigura managementul tuturor proprietatilor hoteliere din portofoliul Warimpex, aflata în parteneriat strategic cu acest grup, va asigura serviciile logistice si operationale, în vederea armonizarii procedurilor, standardelor si raportarilor hotelului din România cu cele folosite si în toate celelalte 13 hoteluri ale grupului Warimpex.

Warimpex Finanz-und Beteiligungs AG a finalizat intrarea pe piata hoteliera româneasca, incheind achizitia hotelului Sky Gate în Bucuresti pe 8 august, 2007, dupa ce a achizitionat un pachet de 99.98 la suta din compania care detine si gestioneaza hotelul si va declansa imediat lucrarile de modernizare si extindere.

Golden Tulip Sky Gate, deschis în 2001, va fi dezvoltat si modernizat sub un nou concept, "angelo Airporthotel". În prezent, hotelul are 108 camere, restaurant, bar si trei sali de conferinta. Conceptul angelo hotel presupune un design nou modern, precum si elemente locale. Atfel de hoteluri vor mai fi deschise si în Munchen, Pilsen si Katowice. Grupul austriac, care opereaza 22 de hoteluri în Europa Centrala si de Est, a anuntat în luna ianuarie ca intentioneaza sa investeasca peste 30 de milioane de euro în Romania în 2007.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©