ShopIT lanseaza FreeSMS, serviciu gratuit de trimis SMS-uri

ShopIT lanseaza serviciul FreeSMS, prin care clientii pot trimite gratuit SMS-uri, folosind o interfata web disponibila pe site-ul magazinului.

Serviciul FreeSMS se adreseaza clientilor care au cumparat de la ShopIT in ultimele 30 de zile produse de minimum 100 RON. Dupa finalizarea comenzii, clientii pot trimite zilnic maximum 10 SMS-uri oricarui abonat din retelele Vodafone sau Orange, timp de 30 de zile.

Mesajul va contine si textul "FreeSMS prin www.shopit.ro" la sfarsitul mesajului. Actualizarea listei de clienti care beneficiaza de FreeSMS se face la fiecare 15 minute.

ShopIT este un important magazin online prezent pe Internet din anul 2004 si comercializeaza o gama variata de peste 6000 de produse si peste 200 de brand-uri.

Obiectivul ShopIT este "de a oferi clientilor sai o experienta placuta si usoara la cumparaturile online, precum si preturi decente pentru produsele si serviciile vandute", afirma reprezentantii ShopIT. ShopIT livreaza produse in toata tara la domiciliul/ sediul clientului folosind curierii proprii si firmele de curierat partenere.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©