Romstal si GECAD ePayment sunt parteneri pentru plati online

Romstal, impreuna cu Gecad ePayment, aduc un nou serviciu pe piata romaneasca online - plata prin card in magazinul www.romstalshop.ro, se arata intr-un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

Plata online prin card garanteaza securitate pentru tranzactii, suport permanent pentru platile prin card, procesare rapida si corecta a tranzactiilor. www.romstalshop.ro devine astfel mult mai simplu de folosit, iar cumparatorii beneficiaza de servicii de incredere, de la comanda pana la livrare. Clientii magazinului virtual Romstal se bucura de produse cu preturi speciale, promotii, reduceri, livrare gratuita, precum si de o modalitate de plata rapida - plata online.

"Decizia de colaborare cu GECAD ePayment este o decizie fireasca in contextul efortului pe care il facem zi de zi de a oferi clientilor nostri servicii cat mai bune. Am cautat un furnizor de servicii complete de comert online care nu doar proceseaza tranzactiile, ci asigura si un inalt nivel de securitate, precum si suportul de care are nevoie orice cumparator. In acelasi timp, solutia ne ofera instrumente utile pentru gestionarea vanzarilor si diversificarea ofertei Mai mult decat atat, avand in vedere ofertele speciale existente pe site, cu ajutorul serviciului de plata online prin card, clientii nostri vor putea cumpara produsele dorite, sigur, rapid si la preturi exceptionale", a declarat Catalin Anghel, Director Marketing Romstal.

"Colaborarea Romstal – GECAD ePayment inseamna siguranta unor servicii de calitate: fara risc de frauda pentru platile online prin card, fara teama ca produsele nu vor fi livrate sau nu vor corespunde asteptarilor. Romstal are un renume foarte bun in piata de retail, iar GECAD ePayment vine sa adauge un plus serviciilor sale online. Credem ca in Romania comertul electronic nu se poate dezvolta decat daca publicul va regasi in magazinele online servicii de cea mai buna calitate", a precizat Dragos Stanescu, director de vanzari si marketing GECAD ePayment.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©