eMag.ro introduce in oferta gama de electrocasnice mici

eMag.ro a anuntat extinderea portofoliului sau cu gama de electrocasnice mici, informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro. Produsele, disponibile in oferta magazinului online, provin de la Moulinex, Tefal, Rowenta si Krups.

Categoriile sunt destinate uzului casnic si ingrijirii personale (toastere, storcatoare de fructe, roboti de bucatarie, mixere si blendere, fiare de calcat, expresoare si filtre de cafea, cuptoare cu microunde, aspiratoare si altele).

"Prin lansarea acestei game, raspundem solicitarilor clientilor nostri. Respectam si de aceasta data promisiunea de a oferi numai produse cu cele mai inalte standarde de calitate. Moulinex, Tefal, Rowenta si Krups fac parte din elita producatorilor de electrocasnice mici si se bucura de renume mondial", a spus Florin Pravai, Director Divizia Produs eMag.

Groupe SEB, furnizorul francez al produselor din noua gama eMAG de electrocasnice mici, este lider mondial in domeniu, asigurand distributia in peste 120 de tari, cu 78% din vanzari inregistrate in afara tarii de origine.

"Colaborarea dintre noi si eMAG confirma principalul obiectiv comun pe care il avem, acela de a face totul mai simplu, de a a oferi calitate si de a intampina nevoile clientilor. Prin alegerea magazinului online pentru distributia produselor pe are le oferim, sustinem eMAG si comertul online, incurajand clientii sa foloseasca serviciile specifice", a spus Diana Dumbrava, Manager Marketing, Groupe SEB Romania.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©