Marketing e-commerce: Promotia Instant MarketOnline - un produs cu pret special in fiecare ora

Sezonul cadourilor de iarna a adus pentru clientii magazinului online de IT, electronice si electrocasnice www.MarketOnline.ro o serie impresionanta de promotii, parte a noii strategii de marketing si fidelizare: Garantia Suplimentara MarketOnline, reducerile de pret pe perioada limitata la o serie intreaga de produse, programul de reduceri speciale de 7 stele dedicat clientilor ce cumpara in mod regulat de la MarketOnline si, din data de 9 decembrie, Promotia Instant, o idee originala implementata pentru accelerarea deciziei de cumparare.

Sistemul Promotiei Instant este unul inedit ca mecanism si implementare, propunandu-si sa ofere in fiecare ora o noua promotie pentru unul dintre produsele aflate in stocul magazinului. In fiecare interval de 60 de minute, un produs este prezentat special in partea dreapta pe www.MarketOnline.ro, alaturi de un ceas care indica exact cate minute si cate secunde au mai ramas in care respectivul produs poate fi comandat la acel pret. La expirarea celor 60 de minute, produsul poate fi achizitionat la pretul standard, iar unui alt produs ii va fi automat aplicata Promotia Instant.

"Promotia Instant este un mecanism pe care il pregatim de foarte mult timp pe MarketOnline, fiind o idee pe care am analizat-o inca de la lansarea magazinului, in noiembrie 2006, insa luna decembrie 2007 a devenit momentul oportun pentru lansare, in contextul in care apetitul publicului pentru cumparaturi si promotii este in crestere semnificativa. In mai putin de doua saptamani am lansat trei elemente utile pentru clientii nostri, trei avantaje de 7 stele, demne de unicul magazin online de sapte stele. Garantia Suplimentara MarketOnline a atras deja interesul clientilor, dovedind ca este de o reala utilitate. Reducerile de 7 stele sunt o modalitate de a multumi clientilor fideli si de a-i recompensa pe cei care revin cu comenzi la MarketOnline", a spus Mugur Cosmin Frunzetti, Managing Partner al Grifon Group, compania care detine magazinul online www.MarketOnline.ro.

In ceea ce priveste Promotia Instant, "este vorba atat despre marketing, cat si despre o noua forma de a reduce si mai mult preturile mici, neverosimile uneori pentru un magazin care promite servicii premium clientilor sai. In doar cateva zile de la lansare, am avut surpriza de a vedea Promotia Instant MarketOnline replicata ca mecanism si forma generala de implementare si de concurenta noastra; rezulta ca a fost o idee buna si ca suntem monitorizati foarte atent de ceilalti jucatori din piata. Dincolo de unele semne de intrebare legate de etica, ne bucura faptul ca, dupa doar un an de prezenta in e-commerce, MarketOnline.ro a devenit o prezenta solida, un brand recunoscut de tot mai multi utilizatori de internet, dar si un magazin care reuseste sa influenteze direct piata, inclusiv in privinta strategiilor de marketing", a mai explicat Mugur Cosmin Frunzetti.

Promotia Instant MarketOnline nu este implementata numai pe perioada Sarbatorilor de iarna, www.MarketOnline.ro intentioneaza sa mentina acest avantaj pentru clientii sai, alaturi de celelalte avantaje de 7 stele.

Luna decembrie este caracterizata in comert de vanzarile masive, astfel ca multi importatori si distribuitori intampina probleme de stocuri. MarketOnline.ro a anticipat aceasta evolutie si, in special pentru produsele aflate in promotie, stocurile au fost suplimentate. Pentru cei care lanseaza comenzi in ultima decada a lunii decembrie, programul este normal, cu mici exceptii firesti: pe 24 decembrie sunt procesate comenzile pentru 27 decembrie, iar pe 31 decembrie pentru 3 ianuarie. Livrarile sunt efectuate normal.

MarketOnline.ro este un magazin online romanesc ce se recomanda ca unicul magazin online de sapte stele, cu promisiuni ferme: "Spunem intotdeauna DA clientilor"; "Anticipam cu precizie dorintele si nevoile Dumneavoastra"; "Comunicam intotdeauna adevarul"; "Respectam intocmai promisiunile facute"; "Oferim suport si consultanta tututor vizitatorilor nostri"; "Vindem numai produse de marca, noi si cu garantie"; "Raspundem oricarei solicitari in maxim 60 de minute".

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©