Cuponix.ro - cupoane de reduceri oferite de magazinele online in perioada Zilei Indragostitilor

Cuponix.ro aduna intr-un singur loc cupoanele de reduceri oferite de magazinele online. In aceasta perioada sunt publicate multe cupoane de reduceri pentru flori si cadouri de Valentine`s Day si Dragobete.

Oricine poate folosi gratuit cupoanele de reduceri de la www.cuponix.ro. "Printr-un simplu click pe cupon veti fi redirectionati catre paginile magazinului online, unde veti putea alege produsele dorite. Inainte de a finaliza comanda, introduceti codul de reducere intr-un camp special si discountul va aparea instantaneu. Pe scurt un cupon este o oferta speciala, valabila insa doar pentru cei care vin cu codul de reducere ce il gasiti la noi", explica reprezentantii www.Cuponix.ro.

Cupoanele de reduceri sunt folosite la scara larga in America si in Europa de Vest ca instrument de marketing. Sunt un mijloc foarte eficient de a atrage cumparatorii in magazin, anual facandu-se cumparaturi de sute de miliarde de USD pe baza cupoanelor. Studiile din SUA au aratat ca 73% dintre cumparatori au folosit cel putin o data un cupon de reduceri pentru cumparaturile online (conform Forrester Research).

In cadrul unui alt studiu derulat de Promotion Marketing Association, 71,3% dintre respondenti au declarat ca decizia de cumparare le este influentata de cupoane de reduceri; spre comparatie doar 27,2% au indicat "reclamele" ca un factor de influenta. Asadar cupoanele pot avea un impact mult mai mare asupra potentialilor clienti decat clasicele reclame.

Cuponix.ro a fost lansat in luna decembrie 2007. Magazine foarte apreciate din online-ul romanesc precum FunGift.ro si USBmania.ro au fost printre primele care au inteles potentialul acestei metode de marketing.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©