Premiile Food&Bar Magazine vor fi decernate pe 30 octombrie 2008

Food&Bar Magazine, cea mai importanta revista a tendintelor in restaurante si baruri, organizeaza Premiile Food&Bar Magazine. Evenimentul, o premiera pe piata romaneasca, va stabili topul celor mai bune restaurante, baruri, cafenele si firme de catering din Romania. Evenimentul de decernare a premiilor va avea loc pe 30 octombrie, in Grand Ballroom de la JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

Au fost stabilite 10 categorii de premii: Cel mai bun restaurant; Cel mai bun restaurant cu specific romanesc; Cel mai bun restaurant cu specific strain; Cea mai buna companie de catering; Cel mai bun delivery / take away; Cel mai bun pub / bar; Cea mai buna cafenea / ceainarie; Cel mai constant restaurant; Cel mai bun restaurant nou deschis; Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine.

Castigatorii celor 10 categorii de premii vor fi desemnati pe baza voturilor exercitate de cateva sute de votanti aflati in baza de date alcatuita de Food&Bar Magazine. Este vorba de persoane din managementul celor mai importante companii din Romania, clienti avizati, care obisnuiesc sa petreaca mult timp in oras si care au experienta serviciilor din Romania si din strainatate.

Prin intermediul unui cod secret, emis nominal, acestia vor putea accesa Sectiunea de vot disponibila pe site-ul www.foodandbar.ro, unde vor introduce nominalizarile personale pentru fiecare din primele noua categorii de premii. Prin intermediul codului care va fi transmis, organizatorii garanteaza pentru corectitudinea totala a procesului de votare.

Pentru cea de a zecea categorie, Premiul special al cititorilor Food & Bar Magazine, votul este liber si poate fi exprimat de catre oricine doreste sa ia parte la acest proces. Votantii din randului publicului cititor trebuie sa nominalizeze cel mai bun restaurant, cel mai bun bar, cea mai buna cafenea, cea mai buna firma de catering si cea mai buna firma de delivery / take away. Va fi desemnat castigator cel care va aduna cel mai mare numar de voturi pe ansamblu.

Referitor la categoriile 1-9, sectiunea de vot disponibila pe site-ul www.premiifb.ro contine o succesiune de noua pagini, cate una pentru fiecare dintre primele noua categorii, unde pot fi introduse maxim trei nominalizari per categorie. Fiecare nominalizare va primi intre 3 puncte (pozitia 1) si 1 punct (pozitia 3). In final, dupa centralizarea tuturor voturilor, se va face suma punctajelor, stabilindu-se topul fiecarei categorii.

Pentru categoria 10, tehnica de votare contine un formular in care vor fi nominalizate preferintele personale pentru 5 categorii: Cel mai bun restaurant, cea mai buna cafenea, cel mai bun pub/bar, cea mai buna firma de catering, cea mai buna firma de delivery/take away.

Avand ca unic argument sutele de voturi bazate in exclusivitate pe experienta clientilor, fiecare dintre cele 10 premii Food & Bar Magazine vor recunoaste fara echivoc efortul depus pentru atingerea celui mai important obiectiv: experienta excelenta oferita clientului.

Evenimentul este sustinut de Coca Cola , Unilever si Porsche iar partenerii media sunt Hotnews, Comunicate de presa, Radio Romania Actualitati, Business Standard, Money Express, www.SMARTfinancial.ro, Secrete de Chef, Sapte Seri , Good Food, Vinul.ro si Cotidianul.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©