Al doilea hotel Hilton din Romania va fi deschis la Sibiu

Hilton va deschide, in 2009, al doilea hotel din Romania, la Sibiu, care va avea 115 camere de lux, potrivit unui comunicat al companiei. Hotels Corporation (HHC) a semnat un contract de franciza cu SC Palace Dumbrava SRL, pentru o noua proprietate Hilton in Sibiu. Hotelul, cunoscut ca Palace Resort & SPA, urmeaza sa se redeschida ca Hilton Sibiu la inceputul anului 2009 ca urmare a unui extins program de renovare si reamenajare.

"Anuntul de azi confirma intentia noastra si promisiunea de a largi familia hotelurilor din lant in toata Europa", a explicat Patrick Fitzgibbon, HHC"s Senior Vice President Development, Europe and Africa. Hilton Sibiu va oferi 115 camere deluxe, fiecare dotata cu balcon dar si cu cele mai recente tehnologii. Cu patru restaurante si un bar, hotelul ofera o gama diversa de optiuni culinare.

Hilton Sibiu este situat langa monumentul natural Padurea Dumbrava si se afla la doar trei kilometri de centrul orasului bucurandu-se de conexiuni bune cu orase importante din Europa prin intermediul Aeroportul International Sibiu cat si gara Sibiu, ambele aflandu-se la scurta distanta de hotel.

 

Managementul hotelului a beneficiat in cadrul acestui proiect de consultanta societatii de avocatura "Musat si Asociatii". HHC detine, in prezent, peste 160 de hoteluri in peste 30 de tari din Europa. Compania s-a bucurat de prezenta in Romania inca din 1997, cand Athenee Palace Hilton Bucuresti a devenit prima proprietate deschisa in tara.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES