PepsiMusic.ro - Pepsi intra din nou pe www, cu un nou concurs

Dupa succesul Dadada.ro, cand Pepsi a initiat un concurs legat de Cupa Mondiala de Fotbal 2006, compania a revenit din nou pe internet pentru un concurs interactiv ce presupune cumpararea de produse cu capace participante la promotie si inscrierea prin SMS sau pe internet. Promotia Pepsi Music a inceput pe data de 24 iulie 2006 si dureaza pana pe 27 august 2006.

Conform www.pepsimusic.ro, regulamentul oficial al campaniei prevede ca produsele participante la promotie "sunt ambalate in recipiente de 0,6L, 1L, 2L si 2,5L de Pepsi Cola, Pepsi Light, Pepsi Twist Lemon, Pepsi Twist Light Lemon si Pepsi Max", dotate cu capac (mov) si eticheta promotionale.

Inscrierea in promotie se face prin trimiterea prin SMS la 1882 (Vodafone, Orange, Zapp) a codului alfanumeric inscris pe partea ascunsa a capacelor mov participante la promotie sau prin inregistrarea direct pe www.pepsimusic.ro. In cazul inscrierii prin SMS, tariful este cel normal practicat de retelele mobile. Trebuie insa pastrat si capacul, pentru control. Sunt desemnati zilnic 24 de castigatori, unul pe ora, in total existand 840 de premii a cate un iPod Shuflle 512 MB in valoare de 263,895 RON.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©