Transart a lansat campania online Secretul Contabilului Eficient

Transart in parteneriat cu portalul Conta.ro a lansat campania Secretul contabilului eficien, campanie ce vizeaza cresterea notorietatii brandurilor proprii (neomanager, B-Org si Hermes), si promovarea solutiei Neomanager 7 in randul contabililor, economistilor si a tuturor celor implicati în conducerea activitatii unei IMM aflata în dezvoltare.

Campania include si un concurs, la care pot participa toti cei care folosesc sau sunt interesati de o aplicatie de gestiune si contabilitate (economisti, antreprenori), premiile totale puse în joc depasind 2000 euro. Detalii despre acest concurs gasiti la www.transart.ro/concurs si la www.conta.ro/concurstransart.php.

"Neomanager 7 este potrivit pentru orice companie de dimensiuni mici si medii cu profil de comert, distributie si servicii, care doreste sa-si îmbunatateasca procesele de afaceri, relatiile cu clientii si în general eficienta în munca a angajatilor. Având o experienta de peste 11 ani în domeniul software-ului economic (contabilitate si gestiune a afacerii), Transart a lansat Neomanager 7 pe piata în primavara 2006", spun oficialii companiei, citati de publicatia financiara www.SMARTfinancial.ro.

"Toti participantii la concurs vor avea de castigat. Pe langa premiul cel mare de 1000 euro si cele 10 premii de 100 euro, toti cei care vor completa formularul de concurs vor primi un pliant cu noul Plan de Conturi si vor afla mai multe informatii despre Neomanager 7, sistem care acopera cu succes multe din cerintele clientilor nostri", a spus Ramona Iurian, Marketing Manager la Transart.

"Firma Transart, consecventa sloganului ThinkClient!, doreste ca si prin aceasta actiune sa vina în intampinarea asteptarilor clientilor sai, sa asculte problemele cu care se confrunta si sa le propuna solutii bazate pe best practices, solutii verificate, solutii orientate pe optimizarea proceselor de business din cadrul companiei si pe cresterea eficientei muncii angajatilor", a adaugat Ramona Iurian, Marketing Manager la Transart.

Transart este o companie cunoscuta pentru dezvoltarea de solutii software usor de utilizat, care pot fi implementate într-un timp scurt. Produsele Transart includ: HERMES – solutia completa pentru Automatizarea Fortei de Vanzare si Merchandising, B-ORG - sistemul de tip ERP (Enterprise Resource Planning) pentru firme medii, Neomanager - sistemul pentru managementul firmelor mici (instalat la peste 4000 clienti), solutii pentru logistica, aplicatii web.

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©