Invent Media creeaza o campanie in lift printr-o campanie online

Publicitatea in lift se promoveaza pe internet printr-un concurs inedit - Conversatii in lift. Invent Media, companie ce ofera solutii de promovare in lifturi si site-ul www.121.ro, dedicat unui public feminin, au initiat un concurs care promoveaza online publicitatea in lifturi si, in acelasi timp, creeaza o campanie de imagine prin afise neconventionale in lifturi.

"Apas eu butonul de oprire între etaje sau ma inviti tu la o cafea? sau mai direct: La care etaj ziceai ca mergi, la tine sau la mine? poate mai romantic Cu tine sunt acum între cer si pamant. N-ai vrea sa ne petrecem aceasta bucatica de eternitate cunoscându-ne mai bine? sau chiar amuzant Parca am fi intr-o cutiuta cu chibrituri. Ce-ai zice daca ne-am aprinde?" - sunt exemple propuse pentru concursul de fraze de initiat conversatii in lift.

"Cinci dintre cele mai interesante fraze vor fi afisate pe postere plasate în aproape 100 de lifturi de blocuri de locuit si cladiri de birouri din Capitala. Poate tu vei fi unul dintre norocosii care îsi va gasi propria fraza într-unul dintre lifturi. Premiul de "consolare", atribuit prin tragere la sorti, va fi o camera digitala de fotografiat oferita. Parteneri ai concursului sunt fotoshop.ro si Kuantum", au explicat organizatorii.

"De ce sa nu insufletim un spatiu pe care il folosim atat de des?", s-a intrebat Eduard Petrescu, Managing Director Invent Media, "adaugand dimensiunii de afaceri - posibilitatea de a derula campanii de publicitate în lift - partea de amuzament, destindere si relaxare prin intermediul unor Conversatii în lift".

"Cand ni s-a propus sa promovam publicitatea in lift pe siteul nostru ne-am gandit cum sa aducem acest concept nou pe 121.ro, comunitatea femeilor senzationale, intr-un mod inedit. Asa s-au nascut Conversatiile in lift", spune Daniela Fugaru, Redactor Sef al siteului www.121.ro .

Perioada de desfasurare a concursului este 21 august - 1 octombrie 2006. Concursul ofera 5 premii constand intr-un poster personalizat cu fraza cu care castigatorul a intrat in concurs si numele acestuia. Aceleasi postere vor fi afisate în aproximativ 100 de lifturi din Bucuresti. Toti participantii la concurs intra in tragerea la sorti în care pot castiga o camera digitala Ben-Q E310 oferita de www.fotoshop.ro .

 

Sursa: SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©