Capital Plaza, noul hotel sub brandul Golden Tulip din centrul Capitalei
Golden Tulip va deschide, in luna mai, al patrulea hotel al lantului in Bucuresti, Capital Plaza, potrivit unui anunt al companiei. Capital Plaza se adreseaza in principal turistilor "business" si este situat ultracentral, la jumatatea distantei dintre Piata Unirii si Piata Presei Libere, respectiv in imediata apropiere a Pietei Victoria si a Guvernului României.

Hotelul de patru stele a fost construit in doi ani si dispune de 95 camere spatioase, precum si de multiple facilitati atent proiectate. Hotelul va avea si un restaurant "1880", cu specific mediteranean si cafeneaua "Kubler".

Capital Plaza este un proiect construit pe o locatie istorica - la sfârsitul secolului XIX, in jurul anului 1880, aici era limita orasului Bucuresti, ceea ce se numea Bariera Herastrau. Interiorul hotelului are un stil epurat de influente balcanice, cu radacini puternice in traditiile si cultura Bucurestiului.

Central Plaza este dotat si cu un centru de reuniuni si evenimente integral modulabil (de la sase la doua sali, sau spatiu deschis, capacitate totala pentru reuniuni 450 persoane, pentru receptii 600 persoane), acces internet wireless gratuit, parcare subterana si sala de fitness. În prezent, Golden Tulip are trei hoteluri in Bucuresti, si trei in tara, la Sibiu, Cluj si Mamaia.

Material furnizat de Agentia de Presa AGERPRES