Noi produse la Kdo.ro
Kdo.ro, www.kdo.ro, boutique online de cadouri inedite pentru afaceri si nu numai, aduce in Romania brelocul QRM care poate salva viata celor aflati intr-o masina ce se blocheaza. USBul cu indicator de ocupare a memoriei este un alt produs nou ce poate fi de de asemenea personalizat de cei interesati.

"Cosmarul oricarui conducator auto implicat intr-un accident este sa fie blocat in centura, inconjurat de fumul ce avertizeaza asupra iminentului incendiu... Singura cale de iesire este usa blocata si geamul lateral care nu mai functioneaza, mai ales ca majoritatea masinilor au geamuri actionate electric".

"Brelocul QRM va poate salva viata intr-un astfel de context. El poate taia centura de siguranta si sparge geamul lateral al automobilului. Brelocul are un varf metalic cu arc si tot ce trebuie facut este ca soferul sa pozitioneze brelocul pe geam si sa apese cu putere. Geamul va fi astfel spulberat".

"Brelocul RQM a fost testat si premiat pentru originalitate si este produs din cele mai bune materiale in S.U.A. si certificat TUV in Europa. Brelocul QRM se constituie astfel intr-un cadou inedit ce poate fi oferit de o sumedenie de companii – practic de orice institutie ce doreste sa arate grija pentru ceilalti. Mai mult, brelocul vine intr-o paleta de culori ce permite alegerea celei mai bune variante pentru companii si poate fi de asemenea personalizat", isi descriu reprezentantii companiei produsele noi.

Dintre cadouri inedite pentru firme si cei interesati sa ofere un dar aparte face parte si USBul cu indicator de ocupare a memoriei. Realizat din plastic si oferind posibilitatea de personalizare, acest USB indica memoria ocupata fara a necesita o baterie suplimentara. Capacitatea de stocare e cuprinsa intre 512 MB si 8 GB si culorile disponibile sunt argintiu, verde, albastru si rosu.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©