Radisson SAS va organiza Oktoberfest - 24-27 septembrie, Bucuresti
Hotelul Radisson SAS din Bucureşti, cel mai mare hotel de cinci stele din România şi cel cel mai mare hotel de 5 stele din Europa de Est din cadrul grupului hotelier Rezidor, ocupă primul loc în topul popularităţii hotelurilor din Bucureşti, alcătuit de renumitul forum turistic Tripadvisor, cea mai numeroasă şi mai importantă comunitate online în domeniul turismului, cu peste 11 milioane de membri. Clasamentul este alcătuit pe baza preferinţelor şi aprecierilor formulate de turişti şi ia în considerare 130 de hoteluri din capitala României.

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a fost deschis oficial pe data de 18 septembrie 2008 şi în cele douăsprezece luni de funcţionare s-a impus ca un reper în industria ospitalităţii din România, confirmând valorile binecunoscute ale brandului: calitate impecabilă a serviciilor, design inovator şi ambianţă exclusivistă, menite să răspundă celor mai exigente cerinţe.

"Este un început de drum pe care l-am parcurs cu succes, în pofida contextului economic dificil. Ne mândrim să ne numărăm în momentul de faţă printre liderii industriei ospitalităţii din regiune şi ne propunem să ne menţinem această poziţie, promovând în continuare excelenţa deopotrivă în ceea ce priveşte calitatea serviciilor cât şi în atitudinea faţă de client", a declarat Yilmaz Yildirimlar, Director General al hotelului Radisson SAS din Bucureşti.

Poziţia de lider pe care Radisson SAS a câştigat-o piaţa ospitalităţii din România este confirmată şi de cele trei prestigioase distincţii obţinute la doar câteva luni de la deschidere. Radisson SAS Bucureşti a fost desemnat "Hotelul anului 2008" în Europa de Sud-Est în cadrul Galei SEE Real Estate Awards, a primit trofeul "Hotelul anului 2009 în România" din partea HRB Expert Hospitality Forum şi a fost inclus în categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Business Superbrands Romania.

În primul an de funcţionare, hotelul Radisson SAS a fost gazda unor evenimente de amploare, printre care Reuniunea poliţiilor capitalelor europene, Hi Fi Arena, CISCO Expo, GIE Gas Infrastructure. Radisson SAS deschide astfel o direcţie nouă pentru industria turismului din România, transfomând Bucureştiul într-o destinaţie europeană pentru turismul de afaceri, conferinţe şi expoziţii.

Hotelul Radisson SAS din Bucureşti a avut onoarea să găzduiască nume celebre, printre care membri ai unor familii regale europene, cum ar fi moştenitorul tronului Spaniei, Prinţul Felipe de Asturias şi Prinţesa Letizia de Asturias, Prinţesa Maxima a Olandei şi Sarah Ferguson, Ducesa de York. Radisson SAS se poate mândri şi cu nume faimoase ale showbiz-ului care i-au trecut pragul: Madonna, Snoop Doggy Dog, Patricia Kaas, James Blunt, Morcheeba si Vonda Shepard.

Radisson SAS marchează intrarea în al doilea an de operare prin organizarea Oktoberfest, tradiţionalul festival al berii, gastronomiei şi tradiţiilor germane. Festivalul începe joi, 24 septembrie, şi se va încheia duminica, 27 septembrie, cu un fabulos Oktoberfest Brunch.

Deschiderea ediţiei de anul acesta a Oktoberfest la Bucureşti va avea în prezenţa domnului Marko Walde, preşedinte al Camerei de Comerţ Româno-Germane, şi a domnului Yilmaz Yildirimlar, Director general al hotelului Radisson SAS din Bucureşti.

Meniul tipic german este pregătit de Bernd Kirsch, Executive Chef la Radisson SAS şi va include specialităţi bavareze inedite. Berea germană Hofbrau este special importată pentru acest eveniment şi este cea servită în cadrul Oktoberfest de la Munchen.

Festivalul Oktoberfest este organizat în grădina interioară a hotelului Radisson SAS, în corturi tradiţionale decorate în culorile alb-albastru, iar buna-dispoziţie va fi asigurată de formaţia Tiroler Alpenkavaliere.

Situat chiar în inima capitalei, Radisson SAS Bucureşti este cel mai mare hotel Radisson SAS din Europa de Sud Est şi brandul premium al Grupului Rezidor, unul dintre primele 5 grupuri ale industriei hoteliere din lume.

Calitatea impecabilă a serviciilor, grija pentru detalii şi preocuparea de a satisface cele mai diverse şi rafinate gusturi ale clienţilor fac din hotelul Radisson SAS un reper de marcă pe piaţa hotelieră românească.

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©