20 de invitatii gratuite la Gala Premiilor eCommerce 2009
Continuand traditia din fiecare an, organizatorii GPeC ofera 20 de invitatii gratuite persoanelor direct interesate de comertul electronic. Astfel, se doreste facilitarea accesului antreprenorilor, cat si al consumatorilor obisnuiti la singurul eveniment din Romania dedicat exclusiv pietei de e-commerce.

Antreprenorii, reprezentantii magazinelor online aflate la inceput de drum, jurnalistii sau consumatorii obisnuiti care isi doresc sa afle pulsul pietei de comert electronic si sa se informeze de la specialisti, sunt invitati sa participe gratuit la cea de a patra editie a Galei Premiilor eCommerce care se va desfasura marti, 20 octombrie 2009, incepand cu ora 18.00, in incinta hotelului Ramada Bucharest Parc (punct de reper P-ta Presei Libere), sala Terra Grand Ballroom.

Publicatia Link 2 eCommerce, in calitate de organizator al Galei, ofera 20 de invitatii gratuite celor care isi exprima interesul de participare scriind un e-mail la office@link2ec.ro cu subiectul "Vreau sa particip la GPeC 2009" si in care ofera toate informatiile de contact (nume si prenume, adresa, e-mail, telefon) plus o motivatie a dorintei de participare.

"Gala Premiilor eCommerce a fost dintotdeauna si va ramane un eveniment cu usile deschise. In fiecare an am oferit 20 de invitatii gratuite cu scopul de a populariza comertul electronic in randul celor avizi de informatie, dar care nu au acces direct la specialistii pietei. Practic, le oferim posibilitatea sa cunoasca industria, sa afle ultimele noutati din domeniu, sa faca networking, sa se documenteze, sa simta dinamica din online. Singurul regret pe care il avem este ca nu putem oferi mai mult de 20 de invitatii din cauza numarului in continua crestere de participanti la eveniment – oameni de business, carora le multumim pentru increderea si sprijinul acordat", spune Andrei Radu, directorul Link 2 eCommerce si organizatorul GPeC.

Asadar, cei direct interesati de comertul electronic pot trimite un e-mail organizatorilor pentru a beneficia de o invitatie gratuita la Gala Premiilor eCommerce 2009. "Din experienta de pana acum, invitatiile se epuizeaza in doar cateva ore de la anuntul oficial – deci ii sfatuiesc pe cei care vor sa participe sa se grabeasca pentru ca nu exista un "al doilea tren". Totusi, e important de spus ca nu acordam invitatiile doar in ordinea solicitarilor, ci in baza motivatiei fiecaruia", conchide Radu.

Pentru a va face idee despre cea de a IV-a editie a Galei Premiilor eCommerce, iata cum se prezinta in cifre: 63 de magazine online (numar-record) inscrise in competitie, 96 de criterii de jurizare, in functie de care se decid castigatorii – cel mai complex set de criterii de jurizare dezvoltat pentru o competitie online in Romania, 2 jurii separate: unul alcatuit din specialisti in piata si altul din consumatori obisnuiti, 5 testeri si 5 observatori la singurele teste de uzabilitate din Romania, 225 de participanti la editia 2008 a Galei.

Gala Premiilor eCommerce este un eveniment sustinut de: Romtelecom, ePayment, GreenPixel, PlatiOnline, MobilPay, Logitech, FAN Courier, VINEXPERT, IT Exchange, eName, Ramada Bucharest Parc, Coca-Cola, APTI.

Parteneri media: Money, Business Standard, Money Express, The Money Channel, EuropaFM, Radio Lynx, ARBOinteractive, ARBOcontext, Elevate, ComunicateDePresa, Joobs, ClubAfaceri, NewsChannel, AllShops, TehnoPOL