Factura Romtelecom se poate plati si online, pe site-ul companiei
Orice client Romtelecom cu acces la internet îşi poate achita factura rapid şi simplu, folosind aplicaţia de plăţi online a companiei. Această facilitate este disponibilă gratuit pe site-ul companiei pentru orice client Romtelecom, persoană fizică cu un cont în aplicaţia MyAccount. Plata, pentru care nu se percepe niciun comision, se poate efectua cu ajutorul unui card bancar de credit sau debit. Pentru a furniza acest serviciu Romtelecom a ales sa colaboreze cu un alt lider de piaţă, GECAD ePayment.

"Misiunea noastra este sa le oferim clientilor nostri o experienţă cât mai plăcută cu brandul Romtelecom.Prin acest nou serviciu speram sa reusim acest lucru, precum sa ii si ajutam sa faca economii importante de timp cu plata facturilor care acum se poate face in doar cateva minute", a declarat Joerg Zeddies, director executiv comercial, segment rezidenţial.

"Prin soluţia oferita de GECAD ePayment, Romtelecom asigură clienţilor săi atât asistenţa necesară plăţilor online 24/7, dar, mai ales, siguranţa plăţii cu cardul. Soluţia ePayment a răspuns acestor aşteptări, oferind un canal securizat de transmitere a datelor, sistem antifraudă avansat, suport profesionist acordat clienţilor şi o platformă flexibilă, care să se integreze cu celelalte aplicaţii Romtelecom", a declarat Laurenţiu Ghenciu, director de vânzări & marketing al GECAD ePayment.

Un cont MyAccount se poate crea în câteva minute, cu ajutorul codului de abonat al clientului şi al unei adrese de e-mail valide. După logare, MyAccount oferă şi alte facilităţi pe lângă plata online, precum: vizualizarea gratuită a ultimelor 6 facturi, lista detaliată a apelurilor, situaţia plăţilor sau a traficului înregistrat pentru Clicknet mobil, în cazul în care clientul beneficiază şi de acest serviciu.

Până la data de 15 martie 2010 toţi clienţii persoane fizice cu cont activ MyAccount care beneficiază de cel puţin unul dintre serviciile pe bază de abonament oferite de Romtelecom (telefonie fixă, internet, televiziune digitală) vor fi înscrişi automat la o tombolă în urma căreia vor fi oferite ca premii 20 de televizoare LCD Samsung 26R81.

Plata online se adaugă celorlalte mijloace de plată oferite deja de Romtelecom, compania dispunând de o reţea de parteneriate de peste 21 000 de puncte de prezenţă (reprezentând ghişee ale băncilor, bancomate, oficii autorizate ale Poştei Române, serviciul UNIKASA, serviciul SIMPLIS FACTURI, puncte de încasare PayPoint, magazine Germanos, magazine Romtelecom). Detalii complete despre modalităţile de plată a facturii sunt disponibile pe site-ul companiei. Aplicaţia MyAccount poate fi accesată de la adresa myaccount.romtelecom.ro.