HDX BD-1, cel mai avansat si mai performant Media Center Full HD de pe planeta, lansat pe OKTAL.ro
Cea mai recenta creatie a companiei HD Digitech, noul HDX BD-1, a fost lansat pe magazinul online de IT&C www.oktal.ro. Cel mai performant Media Center Full HD creat pana acum defineste noi standarde in domeniu. Dimensiunile reduse, racirea prin carcasa de aluminiu, fara ventilator, singurul player din lume cu 3GB de memorie, redarea discurilor optice Blu-ray, DVD, CD daca se conecteaza o unitate optica externa, browser internet cu wireless bluetooth suport pentru tastatura sau mouse, decodor DTS integrat, interfata HDX Voir cu suportul complet pentru limba romana sunt doar cateva din caracteristicile speciale pe care HDX BD-1 le ofera.

"HDX BD-1 este probabil cel mai asteptat Media Center pe plan mondial. Dupa modelul HDX1000 care s-a bucurat de un success deosebit si pe piata romaneasca, ne bucuram sa anuntam lansarea oficiala a lui BD-1 in Romania. Am ales sa o facem impreuna cu OKTAL.ro datorita colaborarii si rezultatelor excelente pe care le-am avut impreuna cu modelul HDX1000. Piata romaneasca cunoaste o dezvoltare evidenta in segmentul High Definition, tendinta care se va mentine si in urmatorii ani, si credem ca un device revolutionar, de ultima generatie ca HDX BD-1 va satisface cele mai exigente cerinte ale utilizatorilor din Romania, oferind facilitati si performante exceptionale", declara Cristi Dragnea, director comercial la Univision, importatorul oficial HDX in Romania.

"HDX BD-1 este un exceptional media center HD de noua generatie. Am fost onorati de propunerea lansarii online a acestui model exclusiv pe siteul nostru, anticipand cererea pietei pe segmentul acesta si luand in considerare numarul neasteptat de mare al vanzarilor modelului HDX1000. Dupa cum stiti, la sediul OKTAL din Str Popa Nan 30 oferim in fiecare zi demonstratii live cu toate modelele de playere HD pe care le avem la vanzare. Incepand din 10 februarie, oricine doreste sa vada performantele noului HDX BD-1, poate experimenta acest lucru live la sediul nostru, poate compara performante vechiului model cu ale celui nou si cu ale celorlalte playere HD prezente in oferta noastra", explica Dan Dumitrescu, manager www.oktal.ro.

Pretul de lansare al produsului HDX BD-1 este 1249 ron (TVA inclus). Promotia de lansare include si un cadou - o memorie stick USB de 8GB, cadou oferit in primele doua saptamani de la lansarea produsului pe www.oktal.ro. Detalii complete despre noul HDX BD-1 pot fi accesate la adresa www.oktal.ro/media+player+full+hd/hdx-bd-1-o30989.html, de unde produsul poate fi achizitionat online, cu livrare rapida.

HDX este brandul companiei HD Digitech, unul dintre cei mai apreciati producatori de Media Playere High Definition din lume. Din octombrie 2009 HDX a patruns si pe piata romaneasca prin importatorul oficial UNIVISION, companie specializata in distributia echipamentelor si accesoriilor High Definition. Site-ul pus la dispozitia utilizatorilor de HDX din Romania este www.hdx.ro.

OKTAL.ro este un magazin online cu profil IT&C specializat in vanzarea de laptopuri si este administrat de ELKA-OKTAL Group. Compania beneficiaza de o experienta de peste 14 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La www.oktal.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.