Magazinul online OKTAL.ro a lansat doua noi facilitati: plata online cu cardul si plata in rate

Incepand cu 10 Martie 2010, OKTAL.ro, magazin online cu produse din domeniul IT&C, electronice si electrocasnice, ofera clientilor noi facilitati de plata. Aceste sunt posibilitatea de plata online cu cardul si o noua solutie de creditare online prin Cetelem.

"Am intarziat foarte mult introducerea sistemului de plata cu cardul datorita neincrederii clientilor in acest mod de plata si din cauza comisioanelor prea mari percepute de procesatori. Am gasit acum un partener serios care intelege importanta incurajarii platilor cu cardul in randul clientilor din tara noastra. Reticenta cumparatorilor romani in a plati cu cardul se datoreaza in primul rand lipsei de promovare din randul magazinelor online. Adevaratul comert online este acela in care se plateste online cu cardul. Este un mare avantaj, clientul comanda produsul dorit, plateste online cu comision 0% si primeste pachetul mai repede acasa fara taxe de ramburs", declara Dan Dumitrescu, manager www.OKTAL.ro.

Cardurile acceptate vor fi atat cele emise de Visa si Mastercard, inclusiv CardAvantaj, unul din liderii pietei de carduri de credit cu sistem de rate fara dobanda. Detinatorii de CardAvantaj vor putea alege intre plata integrala sau in 3 rate egale, fara dobanda. Platile online sunt operate direct de catre banca emitenta Credit Europe Bank prin intermendiul propriei platforme lansate de curand in Romania. Sistemul este securizat la cele mai inalte standarde 3D Secure.

"Tot astazi lansam si noul sistem de rate, un serviciu 100% online, oferit in parteneriat cu Cetelem, lider pe piata crediteleror de consum din Romania. Acest serviciu se adreseaza persoanelor fizice si are ca scop cresterea confortului clientilor nostri prin accesul rapid la un credit, fara vizite la magazin si cu rate fixe pe toata durata contractului. Completarea formularului online dureaza maxim 10 minute, iar raspunsul se primeste imediat. Conditiile de acordare sunt foarte flexibile si se adreseaza unui segment de public cat mai larg, solicitantii de credit online putand fi salariati sau pensionari, persoane care realizeaza venituri din profesii liberale, cu o vechime in munca de minim trei luni", spun oficialii magazinului.

www.oktal.ro este in plina campanie de imbunatatire si perfectionare a serviciilor catre clienti, cele mai recente fiind "Garantia pe satisfactie" - posibilitatea returnarii produselor in maxim 30 de zile, "suportul Corporate" pentru cumparaturile online si afisarea situatiei stocurilor pe site in timp real. In continuare, exista in pregatire alte oferte noi si atractive, tot in aceasta zona a serviciilor.

OKTAL.ro este un magazin online cu profil IT&C specializat in vanzarea de laptopuri si este administrat de ELKA-OKTAL Group. Compania beneficiaza de o experienta de peste 14 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La OKTAL.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.