KFC a deschis un nou restaurant in cartierul Crangasi
Incepand cu data de 16 martie 2010, locuitorii cartierului Crangasi pot savura retetele Colonelului Sanders mai aproape de ei. Situat pe Calea Crangasi nr. 29, cel mai nou restaurant KFC a fost amenajat cu o investitie de 600.000 de euro, avand o suprafata de 300 de metri patrati si o capacitate de 95 de locuri. Astfel, au fost create nu mai putin de 32 de noi locuri de munca.

Reprezentantii KFC Romania au ales cartierul Crangasi pentru locatia cu numarul 17 din Capitala datorita numarului mare de clienti din aceasta zona si a numeroaselor solicitari din partea celor care, pana la deschiderea noii unitati, erau nevoiti sa se deplaseze pana la restaurantele KFC din Gara de Nord sau Plaza Romania.

Totodata, zona Crangasi este o zona intens circulata, cu un trafic auto si pietonal foarte ridicat, fapt care ii indreptateste pe reprezentantii companiei sa estimeze o cifra de afaceri de aproximativ 1.000.000 de euro pentru primul an de functionare al acestei noi unitati.

KFC opereaza in Romania sub contract de franciza, acordata in 1996 companiei US Food Network. Un an mai tarziu, aceasta deschidea in Bucuresti primul restaurant KFC pe bulevardul Magheru, in locul vechiului magazin Leonida.