HDX si OKTAL.ro lanseaza cel mai mic Media Player Full HD
Pe data de 1 Iunie 2010 se lanseaza in Romania HDX Bone, cel mai mic Media Player Full HD creat pana acum dotat si cu sistem de operare Android. Lansarea va avea loc live pe www.oktal.ro, www.hdx.ro si www.cerecomand.ro.

In premiera mondiala HD Digitech lanseaza media player-ul  HDX Bone dotat cu doua sisteme de  operare: HDX Voir si  Android. Astfel, in afara de functiile de media player oferite de HDX Voir, utilizatorii se vor bucura de nenumaratele aplicatii Android: browser internet, Facebook, Twitter, Meebo, Weather, mail, games si multe altele.

HDX Bone suporta si hard disk intern SATA de 2,5 inch si poate fi  folosit si ca mediu de stocare prin conexiune USB. Cu niste dimensiuni aproape incredibile pentru un media player, 132mm x  85mm x 17 mm, micutul Bone beneficiaza de finisaje din materiale de exceptie si  bineinteles de specialitatea casei: carcasa din aluminiu masiv prin care se face si racirea silentioasa, fara ventilator.

“Comunicarea si portabilitatea sunt vectorii principali pe care majoritatea producatorilor mondiali isi dezvolta acum produsele. Conteaza din ce in ce mai mult dimensiunile, greutatea si posibilitatile de conectare si comunicare. HDX Bone este primul Media Player Full HD portabil care in plus ofera, cu ajutorul sistemului de operare Android, posibilitatea conectarii la internet si accesarea diferitelor aplicatii pe care le folosim zilnic de pe computer: browser internet, mail, messenger, site-uri de socializare. HDX Bone este o combinatie inovativa de Media Player si Internet Device pe care ne bucuram sa il oferim si utilizatorilor din Romania“, declara Cristi Dragnea, director comercial la Univision, importatorul oficial HDX in Romania.

“Acest produs este cu adevarat revolutionar. Este in acelasi timp un media player full HD de ultima generatie, ofera posibilitatea navigarii pe Internet direct de pe televizor si poate fi folosit ca un dispozitiv extern de stocare. Este un candidat serios pentru "gadgetul anului". Am fost onorati de propunerea lansarii online a acestui model exclusiv pe siteul nostru, anticipand cererea pietei pe segmentul acesta si luand in considerare succesul modelelor anterioare. Pentru acest model preconizam vanzari de cca 1000 de bucati pana la sfarsitul anului, luand in calcul succesul pe care l-a avut Bone in celelalte tari, precum si interesul deja manifestat al clientilor romani. Incepand de maine 1 Iunie, oricine doreste sa vada performantele noului HDX Bone, poate experimenta acest lucru live la sediul nostru. Pretul de lansare al produsului este 499 ron (TVA inclus) si poate fi comandat imediat dupa lansarea live care va avea loc la ora 12.00”, declara Dan Dumitrescu, manager OKTAL.ro

HDX este brandul companiei HD Digitech, unul dintre cei mai apreciati producatori de Media Playere High Definition din lume. Din octombrie 2009 HDX a patruns si pe piata romaneasca prin importatorul oficial UNIVISION, companie specializata in distributia echipamentelor si accesoriilor High Definition. Site-ul pus la dispozitia utilizatorilor de HDX din Romania este www.hdx.ro.

Oktal.ro este un magazin online cu profil IT&C specializat in vanzarea de laptopuri si calculatoare , dar cu o gama variata de electronice si electrocasnice, administrat de Elka-Oktal Group. Compania beneficiaza de o experienta de peste 15 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania.