eMAG - 12 rate fara dobanda si 3 luni de gratie, prin Bonus Card
Deţinătorii de Bonus Card au oportunitatea de a achiziţiona orice produs din oferta eMAG în 12 rate, fără dobândă, iar plata ratelor începe după 3 luni de graţie în care clientul nu are niciun cost. Plăţile cu Bonus Card se pot face atât online, prin platforma securizată, cât şi la showroom-urile din Bucureşti, Iaşi, Cluj, Ploieşti sau Timişoara.

“Continuăm să lansăm servicii cu beneficii majore pentru clienţii noştri, iar prin parteneriatul cu GE Garanti Bank dorim să facilităm, o dată în plus, accesul la credite fără dobândă pentru investiţiile personale în tehnologie”, declară Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

„Parteneriatul cu eMAG aduce un plus de valoare programului de loialitate Bonus Card, prin faptul că bonusul acumulat poate fi acum utilizat şi pentru plăţi online, luând în considerare preferinţa în creştere a multor clienţi pentru acest tip de plăţi. Sistemul de plată pus la dispoziţia posesorilor Bonus Card este securizat la cele mai înalte standarde, oferind siguranţă în momentul efectuării tranzacţiei”, declară Ilgaz Kaya, Director Carduri, GE Garanti Bank.

Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din România, un instrument de plată inteligent care îi răsplăteşte pe consumatori cu bonusuri de fiecare dată când fac cumpărături. În reţeaua de peste 3.400 de magazine partenere din România, utilizatorii acestui card pot achiziţiona produse în rate fără dobândă şi pot câştiga bonusuri din valoarea cumpărăturilor achitate cu Bonus Card. Bonusurile colectate în urma tranzacţiilor pot fi folosite ulterior pentru cumpărături gratuite în cadrul acestei reţele.

Clienţii pot afla mai multe detalii despre cardul de credit Bonus Card accesând www.bonuscard.ro sau sunând la Alo Garanti: 0800 80 1234 (număr apelabil gratuit din orice reţea de telefonie fixă sau mobilă). Oferta este valabilă până la jumătatea lunii septembrie.

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi cinci showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj şi Timişoara.


GE Garanti Bank este o instituţie bancară autorizată de Banca Naţională a României în anul 2009 care a devenit operaţională la sfârşitul lunii mai 2010, prin transferul operaţiunilor sucursalei din România a GarantiBank International N.V. În prezent, GE Garanti Bank are o reţea de 51 de agenţii dintre care 21 în Bucureşti, 100 ATM-uri şi peste 6.200 terminale POS.