BCR - promotie pentru posesorii cardurilor Activ de la RATB
Banca Comercială Română (BCR) şi Regia Autonomă de Transport Bucureşti (RATB) au inceput de luni, 14 iunie până pe 12 septembrie 2010, o campanie de încurajare a încărcării cardurilor Activ prin canalele alternative puse la dispoziţie de BCR: POS-urile din cadrul punctelor de vânzare RATB, la ATM BCR sau în mediul online pe http://online.ratb.ro.

La campanie pot partcipa toţi posesorii de card RATB Activ nominal sau elev/student cu unul din următoarele scheme: Abonament lunar valabil pe toate liniile urbane; Abonament lunar valabil pe una linie urbană; Abonament lunar valabil pe două linii urbane; Abonament valabil 15 zile pe toate liniile urbane.

“Bucurestiul are un sistem de încărcare a cardurilor de transport în comun complet şi avansat tehnologic şi ne dorim ca bucureştenii să se obişnuiască să folosească toate mijloacele puse la dispoziţie. Există 42 de ATM-uri BCR la care se poate face reîncărcarea cardurilor, iar în cel mai scurt timp vom ajunge la 60 astfel de bancomate amplasate în tot oraşul. De asemenea, sunt aproape 100 de puncte de vânzare RATB care au instalate POS-uri unde nu mai e nevoie de numerar. Şi dacă ai uitat să-ţi încarci cardul şi nu vrei să alergi a două zi după un chioşc, îţi poţi pune bani pe cardul Activ, de acasă, pe site-ul http://online.ratb.ro”, a declarat Igor Zganjer, director Carduri, BCR.

Premiile constau în 91 seturi de câte 12 abonamente lunare valabile pe toate liniile urbane. Organizatorii vor desemna în urma tragerilor la sorţi câte un câştigător pentru fiecare zi de campanie. Tragerea la sorţi va avea loc săptămânal la sediul BCR. La tragerea la sorţi săptămânală se vor extrage câte 7 serii de card Activ participante la campanie, fiecare pentru câte o zi din cele 7 ale săptămânii anterior încheiate din perioada campanie.

Campania BCR - RATB este posibilă datorită modelului şi complexului sistem automat de taxare implementat de RATB, unul din cele mai performante din Europa. În afara funcţiei principale, aceea care permite plata călătoriilor cu mijloacele de transport în comun, sistemul, la baza căruia stă cardul Activ, permite, datorită soft-ului, aplicaţii multiple şi diverse, integrate complex tehnologiilor IT. În sistem există mai mult de 1.000.000 carduri Activ.

“In perspectivă, RATB are în vedere diversificarea aplicaţiilor care pot fi abordate cu ajutorul acestui sistem, venind astfel în întâmpinarea dorinţelor călătorilor şi cetăţenilor Bucureştiului de a-şi rezolvă simplu şi rapid multe din problemele traiului într-o metropolă. Nu în ultimul rând, campania este o ilustrare a colaborării fructuoase dintre RATB şi BCR, având un scop comun: satisfacerea clienţilor noştri comuni”, a declarat Stefan Iordache, director tehnic RATB.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din Europa Centrala si de Est. Mai mult de 50.000 de angajati deservesc peste 17,5 milioane de clienti in cadrul a 3.200 de filiale din 8 tari (Austria, Republic Ceha, Slovacia, Romania, Ungaria, Croatia, Serbia si Ucraina). La 31 martie 2010, Erste Group detinea active totale in valoare de 208,0 miliarde EUR, inregistrand un profit net de 255,2 milioane EUR si un raport cost venituri de 49,2%.