eMAG returneaza diferenta de TVA pentru toate comenzile
eMAG, cel mai mare magazin online din România, lansează facilitatea de recuperare a 5% din preţul produselor achiziţionate (echivalentul procentului de creştere a TVA-ului).

Prin completarea unui formular online simplu cu detaliile unei facturi emise şi plătite dupa 1 iulie, eMAG emite automat un voucher de cumpărături egal cu 5% din valoarea achiziţiei efectuate. Voucherele sunt transmisibile, se pot cumula şi pot fi utilizate în primele 6 luni de la emitere, cu o singură condiţie – să fie folosite într-o comandă ulterioară de cel puţin 300 RON.


“Ştim foarte bine ce înseamnă pentru fiecare creşterea TVA, mai ales în actualele condiţii şi am analizat toate opţiunile pentru a depăşi acest prag psihologic şi economic. Pentru că vom fi nevoiţi să aplicăm creşterea taxei, dar, în acelaşi timp, vrem ca aceasta să nu îngrădească nimănui accesul la tehnologie, vom oferi tuturor clienţilor posibilitatea de primi înapoi diferenţa cu care creşte TVA de la 1 iulie şi de a folosi această diferenţă pentru noi achiziţii”, declară Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.

Facilitatea de recuperare a procentului de 5% din valoarea facturilor va fi oferită până la 31 iulie 2010, perioada putând fi prelungită. Formularul online de solicitare a voucherului de 5% din valoarea facturilor poate fi accesat la adresa: http://www.emag.ro/returnare_tva.

Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Adaptarea permanentă a serviciilor la realităţile pieţei şi orientarea către client au propulsat şi au menţinut eMAG în poziţia de lider constant al pieţei, ajungând în prezent cel mai mare retailer naţional specializat de produse IT. eMAG are un portofoliu în care se regăsesc atât produse şi soluţii IT şi de comunicaţii, cât şi echipamente electronice, oferta sa extinzându-se permanent. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi cinci showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj şi Timişoara.