Program Rabla pentru softuri de gestiune si contabilitate
Transart anunta lansarea oficiala a "Programului Rabla 2010 pentru softuri de gestiune si contabilitate" si a sitului www.rablasoftware.ro, site suport dedicat campaniei promotionale de sustinere a acestui program.

Programul "Rabla in Business software" este o initiativa a casei de software Transart adresata companiilor romanesti care doresc sa isi modernizeze infrastructura software utilizata pentru managementul operational al afacerii.

Programul are acoperire nationala si va fi derulat atat on-line pe www.rablasoftware.ro cat si prin partenerii autorizati ai Transart. Companiile romanesti care utilizeaza aplicatii de gestiune si contabilitate mai vechi, care nu le mai satisfac nevoile operationale, se pot inregistra pe situl www.rablasoftware.ro, completand formularul de inscriere in program.

Aplicantii la acest program care decid sa implementeze una din aplicatiile Transart aflata in portofoliul de solutii ERP de la Transart vor beneficia de un discount cuprins intre 15% (implicit) si 25% din valoarea licentelor noi achizitionate.

„Conform unor analize facute de compania noastra, 57% dintre firmele mici si medii, utilizeaza aplicatii invechite care, fie produc sistematic inconsistente in procesarea unor date esentiale pentru afacere, fie sunt lipsite de suport din partea furnizorilor. Transart vine in intampinarea acestor companii cu produse de calitate, cu o echipa de implementare experimentata si cu o propunere financiara extrem de atractiva: recuperarea unei parti din investitia in aplicatia anterioara (buy-back), sub forma unui discount de pana la 25% din valoarea noilor licente achizitionate de la Transart.” declara Radu Chis, Area Sales Manager ERP - Transart.

Transart a aniversat recent 13 ani pe piata de business software si este lider pe piata din Romania in furnizarea de aplicatii software pentru afaceri, pe verticala de comert si distributie.