eMAG Timisoara - un nou showroom al magazinului online eMAG
eMAG, cel mai mare magazin online din România, a deschis cel de-al cincilea showroom, în Timişoara. Noul showroom este plasat într-o zonă comercială foarte apreciată, dispune de o suprafaţă de 180 metri pătraţi şi are aceleaşi funcţionalităţi întâlnite în celelalte locaţii – preluare şi livrare comenzi, precum şi servicii post-vânzare.

La nivel local, rata de conversie, respectiv procentul celor care comandă din totalul celor care vizitează zilnic site-ul eMAG, este de 1,5%. Obiectivul principal setat pentru Timişoara este triplarea acestei rate de conversie, prin creşterea încrederii timişorenilor în serviciile companiei datorită prezenţei locale.“Showroom-ul din Timişoara se adaugă prezenţelor locale ale eMAG în oraşele importante ale ţării. În Timişoara, sunt câteva mii de potenţiali clienţi care se informează zilnic pe eMAG despre produse şi tehnologii, dar care preferă apoi să plătească mai mult la un magazin local deoarece încă percep distanţa dintre ei şi vânzător ca pe un risc. Precum în celelalte situaţii, prezenţa locală îi va determina pe consumatori să facă pasul primei comenzi online pe care probabil vor alege s-o ridice de la noul showroom, urmând să le intre în obişnuinţă să aştepte comenzile acasă”, declară Radu Apostolescu, director de marketing eMAG.


Inaugurarea showroom-ului eMAG Timişoara va avea un scenariu mai puţin convenţional, o parte a echipei de management eMAG urmând să jurizeze şi premieze un concurs de fotografie care a pus la încercare creativitatea timişorenilor în ultimele 10 zile, marele premiu fiind un telefon Google Nexus One. Concursul s-a desfăşurat pe blogul eMAG.

„Implicarea participanţilor ne-a depăşit total aşteptările. Dincolo de a-şi face o fotografie în faţa showroom-ului, mulţi au creat scenarii, măşti şi personaje elaborate. E o mare bucurie pentru noi să descoperim atâta simpatie pentru eMAG şi suntem nerăbdători să ne întâlnim cu noii prieteni din Timişoara”, adaugă Radu Apostolescu.

Adresa showroom-ului eMAG Timişoara este Calea Aradului nr.18.


Lansat în 2001 ca un magazin online de sisteme de calcul şi produse de birotică, eMAG se număra printre creatorii pieţei de comerţ electronic din România. Compania operează magazinul www.emag.ro precum şi cinci showroom-uri în Bucureşti, Iaşi, Ploieşti, Cluj şi Timişoara.