Casco Basic de la EUROINS Romania - de la 2% cota de prima
EUROINS România a anuntat ca ofera soferilor "un produs care se pliază pe nevoile lor adaptate realităţilor actuale" – asigurarea CASCO BASIC cu cotă de primă de bază de 2% pentru autoturisme de până la 5 ani şi de 2,3% pentru autoturisme cu vechime de 5 până la 8 ani.

„Ne-am obişnuit clienţii să le fim aproape şi să le oferim mereu produse inovative, în deplină concordanţă cu nevoile lor. CASCO BASIC, lansat acum, vine în sprijinul celor ale căror bugete au fost afectate de criză, dar îşi doresc în continuare să se asigure, înţelegând importanţa acestor produse de protecţie, mai ales în vremuri tulburi din punct de vedere financiar”, a declarat Iulius Alin BUCŞA, Director General al EUROINS România.

CASCO BASIC oferă şoferilor un pachet de bază de despăgubiri pentru avarii precum, ciocniri, loviri sau izbiri cu alte vehicule sau corpuri aflate în afara autoturismului asigurat, căderi ale autoturismelor (cădere în prăpastie, cădere în apă cu prilejul transbordării, cădere din cauza ruperii podului), derapări, răsturnări şi nu numai. Se acordă despăgubiri şi pentru zgârierea autoturismului numai dacă acesta prezintă şi alte avarii directe, cu excepţia zgârieturilor, ca urmare a aceluiaşi eveniment asigurat.

În plus, poliţa asigură, gratuit, şi transportul autoturismului asigurat pe teritoriul României, în toate cazurile prevăzute la capitolul riscuri asigurate, în limita unui singur transport pentru fiecare eveniment.

CASCO BASIC se poate încheia standard cu franşiză de 0.5% din suma asigurată dar minim 100 EUR pentru riscurile de avarii (totale sau parţiale) sau fără franşiză.

În primele nouă luni din 2010, EUROINS România a înregistrat o creştere de 13% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ajungând la un volum de prime brute subscrise de aproape 247 milioane lei.

Pe segmentul asigurărilor auto (CASCO + RCA), primele brute subscrise au ajuns la 240 milioane lei, înregistrând o creştere de 14% comparativ cu perioada similară a anului trecut.