transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 



A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-10-2007

1,16 milioane de persoane au aderat la fondurile de pensii private obligatorii

1,16 milioane de persoane au aderat la fondurile de pensii private obligatorii
 Alte stiri la aceasta categorie

Alte 710.000 persoane s-au inscris in ultimele doua saptamani la fondurile de pensii private obligatorii, iar numarul total participantilor la o luna de la debutul campaniei de aderare initiala este 1,16 milioane, a declarat, pentru Rompres, presedintele Casei Nationale de Pensii si alte Drepturi de Asigurari Sociale, Mariana Campeanu, citata de www.SMARTfinancial.ro.

Campania de aderare initiala a debutat pe 17 septembrie, iar companiile de pensii trimit din doua în doua saptamâni raportari catre CNPAS, precum si listele de adeziuni. CNPAS a primit a doua transa de adeziuni, de la administratorii de fonduri de pensii private.

Piata potentiala pentru fondurile de pensii private obligatorii este estimata la circa 3,5 milioane persoane, iar dupa primele doua saptamâni 450.000 de români optasera deja pentru unul din fondurile autorizate.

Pana în prezent, au fost autorizate 18 fonduri de pensii private obligatorii, administrate de Omniasig Pensii, Interamerican, Prima Pensie Fond de Pensii SA, AIG Fond de Pensii SA, ING Fond de Pensii SA, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Private SA, BT Aegon Fond de Pensii SA, Generali Fond de Pensii SA, BRD Fond de Pensii SA, OTP Fond de Pensii SA, BCR Administrare Fond de Pensii SA, Bancpost Fond de Pensii SA, KD Fond de Pensii SA, AG2R, Marfin Fond de Pensii SA, MKB Romexterra Fond de Pensii SA, Zepter si Allianz - Tiriac Pensii Private SA.

In sistemul de pensii obligatorii administrate privat trebuie sa contribuie în mod obligatoriu persoanele sub 35 de ani care contribuie si în sistemul public, iar facultativ pot participa si cei de pâna în 45 de ani. Baza de calcul, retinerea si termenele de plata a contributiei la fondul de pensii sunt aceleasi cu cele stabilite pentru contributia la asigurari sociale.

 

Articol bazat pe un material furnizat de agentia de presa Rompres.
SMART financial - www.SMARTfinancial.ro
©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar