transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 25-09-2007

178.251 persoane au aderat deja la ING Fond de Pensii

178.251 persoane au aderat deja la ING Fond de Pensii
 Alte stiri la aceasta categorie

In prima saptamana de la startul oficial al pensiilor private in Romania, 178.251 de persoane au semnat contractul de aderare cu ING Fond de Pensii. "Suntem bucurosi ca un numar atat de mare de clienti au optat deja pentru fondul de pensii al ING si speram ca multi alti o vor face in curand pentru a beneficia de o pensie privata de la unul dintre cei mai mari furnizori de pensii din lume", spune Radu Vasilescu, Director General al ING Fond de Pensii.

 

ING Fond de Pensii urmareste atingerea unei cote de 30% pe piata de profil, adica 1 milion de contributori. Reteaua companiei numara in momentul actual 41.076 de agenti de marketing autorizati. Pensiile private de la ING sunt disponibile si printr-o retea de 20 de brokeri autorizati si prin birourile ING Bank din intreaga tara. O noua transa de 1.810 agenti este in curs de autorizare de catre CSSPP.

Sistemul de procesare a contractelor a fost proiectat astfel incat sa permita prelucrarea unui volum mare de date in timpul cel mai scurt, toate cererile de aderare fiind inregistrate in maxim 24 de ore.

Clientii ING Fond de Pensii primesc un SMS in maxim 72 de ore de la semnarea contractului prin care se confirma ca cererea a fost inregistata in sistem. Cererea acestora va fi trimisa spre CNPAS pentru validarea finala, care va avea loc la sfarsitul perioadei legale de aderare.

 

"Recomandam in continuare potentialilor participanti care trebuie sa adere la un fond in perioada imediat urmatoare, sa se informeze cat mai bine asupra noului sistem. Fiecare participant nu poate semna decat un singur contract de aderare, in caz contrar contractele semnate fiind invalidate, iar participantul intra automat in procedura de distribuire aleatorie. Evident aceasta situatie nu este de dorit, in conditiile in care un calculator alege cine iti va administra viitoarea pensie privata", adauga Radu Vasilescu.

ING Fond de Pensii a fost autorizata cu scopul de a administra fonduri de pensii private in conformitate cu noile reglementari din domeniu. Investitiile vor avea un grad mediu de risc, in concordanta cu perioada lunga de economisire. Sumele atrase de la clienti vor fi investite in proportie de 70% in instrumente cu venit fix si risc scazut, iar 30% in valori mobiliare.

 

Capitalul social inregistrat al ING Fond de Pensii este de peste 42 milioane EUR, fiind cel mai capitalizat administrator de pensii private din piata. BRD - Groupe Societe Generale este banca depozitara, iar auditul financiar este asigurat de Ernst&Young Assurance Services. Valoarea totala a activelor administrate de ING prin intermediul fondurilor de pensii era de 223 miliarde Euro, la sfarsitul lui 2006.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar