transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-05-2013

7 din primii 10 asiguratori din Romania sunt clienti Wizrom

7 din primii 10 asiguratori din Romania sunt clienti Wizrom
 Alte stiri la aceasta categorie

Wizrom Software anunţă lansarea diviziei de asigurări, prin care urmăreşte să îşi crească activitatea în acest domeniu, în care 7 din cei mai mari 10 asigurători din România îi sunt clienţi.

„Am luat decizia de a creea această divizie specializată pentru a putea adresa mai eficient problematica industriei de asigurări şi pentru a oferi atât soluţii software, dar şi soluţii de business care să îi ajute pe clienţii noştri să contribuie la îmbunătăţirea performanţei, creşterea vânzărilor, orientarea către activităţile profitabile şi evitarea pierderilor”, a declarat Adrian Bodomoiu, director general Wizrom Software. 

Noua divizie specializată în soluţii pentru companiile de asigurări beneficiază, de asemenea, de serviciile unor consultanţi cu o experienţă internaţională de peste 20 de ani în asigurări, care au trecut deja prin mai multe schimbări de model de business şi pot ghida inclusiv companiile româneşti de profil prin procesul de regândire a modului de a face afaceri.

Remodelarea proceselor de business este o etapă prin care se urmăreşte adaptarea companiei la noile nevoi ale consumatorilor, la noile obiceiuri de consum, la noile condiţii economice generale. Un exemplu concret, pentru industria asigurărilor, îl constituie trecerea de la modelul de vânzare bazat pe produse la cel bazat pe asocierea de produse adaptate pe profilul de consumator. Acest nou model necesită o foarte mare capacitate de predicţie a pieţei, posibilă datorită soluţiilor oferite de Wizrom.

„Business-ul din zona asigurărilor începe să migreze către adresarea holistică a necesităţilor clienţilor, ieşind din sfera vânzării de poliţe de asigurare. Ai agenţi care vând asigurări auto, ai alţi agenţi care vând asigurări de locuinţe şi poate alţi agenţi care vând asigurări de sănătate. Tendinţa actuală  este ca firmele de asigurări să facă oferte integrate, de tipul one-stop-shop, or pentru aşa ceva sunt necesare regândirea modului de organizare şi apoi implementarea soluţiilor care să te ajute să faci această trecere”, a explicat Adrtian Bodomoiu.Acum clienţii din industria asigurărilor pot beneficia de soluţii inovative de la Wizrom care să le permit o viteză mai mare de adaptare la schimbările condiţiilor pieţei, o viteză mai mare de imlementare a noilor produse, o eficienţă operaţională crescută cu costuri mai mici şi un grad sporit de predictibilitate.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.620 de clienţi activi şi peste 32.000 de licenţe instalate în T1 2013, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.

Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi. În T1 2013, cifra de afaceri a fost de 1,6 milioane euro, la acelaşi nivel ca în T1 2012.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Tory
If you wrote an aritcle about life we'd all reach enlightenment.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar