transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 23-06-2024 4.6535 lei 4.9771 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 19-10-2007

AG2R Fond de Pensii - sustinator al conferintei Pensionarii, generatia sacrificata a tranzitiei

AG2R Fond de Pensii - sustinator al conferintei Pensionarii, generatia sacrificata a tranzitiei
 Alte stiri la aceasta categorie

AG2R Fond de Pensii a fost sustinator al conferintei cu titlul Pensionarii, generatia sacrificata a tranzitiei, organizata la Cluj de "Le Monde Diplomatique", informeaza un comunicat remis ziarului financiar electronic www.SMARTfinancial.ro.

In cadrul dezbaterilor, au fost atinse cateva puncte foarte sensibile privind situatia actuala a pensionarilor romani si caile de a reusi ca viitorii pensionari sa aiba altfel de conditii. "Reforma pensiilor si situatia pensionarilor din Romania este dificila. Ceea ce am putut face acum este sa va dam cuvantul, la fel cum se intampla intr-o societate democratica", a spus Gilles Sohm, director al AG2R Fond de Pensii, in cadrul conferintei de la Cluj.

"Cand se cheltuiesc milioane de euro pe publicitate cred ca este cazul sa redeschidem dezbaterea nationala privind sistemul de pensii in Romania. Ceea ce putem face este sa promovam dezbaterea; urmeaza ca responsabilii vostri politici sa continue politica si sa dea solutiile", a mai adaugat Sohm.

Managerul francez a explicat ca situatia Romaniei din prezent este situatia Frantei de acum 50-60 de ani. "A fost posibila iesirea din acea situatie in urma unui efort colectiv de reconstructie a tarii devastata dupa razboi. Una din solutiile de redresare a fost instituirea unui sistem de pensii gestionat de catre partenerii sociali", a explicat Gilles Sohm.In Franta, sistemul de pensii ofera o pensie de 50% din ultimul salariu (pentru salariile ridicate) sau 75% din ultimul salariu (pentru salariile mici). Ar trebui ca si in Romania, situatia celor care muncesc o viata intreaga sa se normalizeze. AG2R Fond de Pensii a ales ca in Romania sa faca si o actiune sociala directa, anuntand deja la inceputul lunii octombrie 2007 suma de 40.000 euro care reprezinta un prim pas pentru solidaritate.

"Sunt doua cai posibile : o actiune sociala directa, cu vizite la institutii de asistenta pentru persoanele varstnice, identificarea nevoilor acestora pentru a le veni in ajutor, eventual si formarea de personal pentru aceste institutii. A doua cale, ar fi o reforma a pensiilor: dand dreptul la cuvant pentru imbunatatirea situatiei si nu pentru cheltuirea unor sume mari pentru comunicare", a declarat Gilles Sohm, care a accentuat importanta promovarii dezbaterii asupra situatiei persoanelor in varsta.

 

SMART financial - www.SMARTfinancial.ro ©

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar