transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2011

Allianz in 2010: unele dintre cele mai bune rezultate din istoria de 120 de ani a Grupului

Allianz in 2010: unele dintre cele mai bune rezultate din istoria de 120 de ani a Grupului
 Alte stiri la aceasta categorie
Cu un profit net situat la 5,2 miliarde de Euro, respectiv un profit operaţional în creştere cu 17% faţă de anul precedent, până la valoarea de 8,2 miliarde de euro, Allianz a obţinut în anul 2010 unele dintre cele mai bune rezultate din istoria de 120 de ani a Grupului.

În plus, indicatorii de siguranţă financiară înregistrează valori ce demonstrează soliditatea financiară pentru care Grupul Allianz este recunoscut. Rata de solvabilitate de 173% la finalul anului 2010 relevă o capitalizare solidă şi un management conservator al capitalului.

Încrederea clienţilor în capacitatea Grupului Allianz de a oferi produse şi servicii de calitate se face remarcată prin evoluţia pozitivă a primelor brute subscrise pe segmentul asigurărilor generale, care au înregistrat în anul 2010 o creştere de 3,2% faţă de anul precedent, atingând valoarea de 43,9 miliarde de euro.

Aceeaşi tendinţă de creştere se menţine şi pe segmentul asigurărilor de viaţă şi sănătate, unde veniturile din prime au înregistrat un nivel record, atingând valoarea de 57,1 miliarde de euro. Această creştere de 12,5% a fost susţinută de o cerere mare de produse cu componentă investiţională şi de produsele tradiţionale de asigurare de viaţă.

Michael Diekmann, CEO Allianz Group: “Suntem mândri de faptul că am putut ajunge la această creştere substanţială în anul 2010. Veniturile s-au situat la un nivel peste maximul istoric, iar profitul operaţional ne-a depăşit aşteptările. Allianz a gestionat foarte bine riscurile şi a ieşit din perioada de criză 2008-2009 mai puternic financiar şi cu un nivel ridicat al profitabilităţii.
Aceasta este de altfel baza pentru flexibilitatea şi stablitatea pe care clienţii, investitorii şi angajaţii noştri le aşteaptă din partea noastră.”

Povestea de succes din anul 2010 a Grupului Allianz a continuat şi pe segmentul administrării activelor, unde valoarea activelor în administrare a înregistrat o creştere de 26,2%, atingând nivelul record de 1 518 miliarde de euro. Fluxurile de numerar nete atrase de la terţi (persoane fizice şi instituţii) au atins un maxim de 113 miliarde de euro în anul 2010..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Usha
my wife, Sukla Mazumdar, holds a policy no. 0071291446 and the prcoudt is Bajaj Allianz Capital Unit Gain. premium has been paid for three years and thereafter could not continue due to financial constraints. we would like to withdraw the amount, could you please let us know the process and the amount that will be eligible for withdrawal.a quick response will be very much appreciated
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar