transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 15-07-2024 4.5689 lei 4.9737 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 05-10-2010

Allianz planuieste achizitii pentru extinderea portofoliului

Allianz planuieste achizitii pentru extinderea portofoliului
 Alte stiri la aceasta categorie
Grupul german de asigurări Allianz a pregatit un miliard de euro din cifra sa de afaceri anuală pentru viitoare achiziţii, a declarat directorul general Michael Diekmann într-un interviu acordat Financial Times, citat de Agerpres.

Potrivit lui Michael Diekmann, Allianz vrea să-şi extindă portofoliul în domeniul operaţiunilor non-life (asigurări de daune şi accidente), care este posibil să beneficieze de pe urma creşterii pieţelor emergente. Întrebat în legătură cu posibilele candidate la o preluare sau la regiunile vizate, Michael Diekmann nu a dorit să facă comentarii.

"Aş dori să găsesc entităţi care gestionează lichidităţi în domeniul daunelor şi accidentelor pentru a finanţa creşterea asigurărilor de viaţă", a explicat Michael Diekmann, adăugând însă că este puţin probabil ca Allianz să încheie vreo tranzacţie în următoarele 12 luni.

Motivul este că, deocamdată, impactul noilor reguli europene cu privire la capitalul companiilor de asigurări (cunsocute sub denumirea Solvency II) nu sunt foarte clar.

De asemenea, Diekmann a mai anunţat că dacă Allianz va face achiziţii în domeniul asigurărilor de viaţă şi sănătate, va fi vorba mai degrabă de reţele de distribuţie şi nu de active.

Allianz nu a mai facăut o achiziţie majoră de mai mulţi ani, iar în 2008 şi-a vândut subsidiara bancară Dresdner Bank către Commertzbank, cea de a doua mare bancă din Germania.

În România, Allianz-Ţiriac Asigurări a înregistrat un profit operaţional de peste 3,5 milioane de euro (circa 15 milioane de lei), în primele şase luni din acest an, în ciuda creşterii obligaţiilor de plată cu despăgubirile determinată de inundaţii şi de majorarea TVA, mai noteaza Agerpres..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar