transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-07-2024 4.5468 lei 4.9692 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-09-2010

Allianz-Tiriac Asigurari - capital social majorat cu 27,8 milioane de lei

Allianz-Tiriac Asigurari - capital social majorat cu 27,8 milioane de lei
 Alte stiri la aceasta categorie
Capitalul social al Allianz-Tiriac Asigurări a fost majorat cu peste 40 de procente, de la 66,6 miloane lei, la 94,4 milioane lei. Operatiunea a fost înregistrată la Registrul Comertului, anterior ea fiind aprobată de Comisia de Supraveghere a Asigurărilor.

Majorarea capitalului social s-a efectuat prin încorporarea a circa 94% din suma reprezentând profitul net obtinut de Allianz-Tiriac Asigurări în anul 2009.

Conform bilantului contabil la 31.12.2009, Allianz-Tiriac Asigurări a înregistrat în anul financiar 2009 un profit net de peste 29,6 milioane lei. La fel ca si în anii precedenti, cea mai mare parte din această sumă a fost păstrată în conturile societătii de asigurări - de această dată prin încorporarea în capitalul social al companiei a circa 27,8 milioane lei - în vederea sustinerii planurilor de dezvoltare a companiei.

Această abordare certifică, o dată în plus, angajamentul actionarilor de a contribui la cresterea valorii afacerii Allianz-Tiriac pe termen lung. Mai mult decât atât, această politică a întărit în mod constant pozitia financiară a companiei, prin crearea unei baze solide a capitalurilor Allianz-Tiriac. În ultimii cinci ani, capitalurile proprii ale societătii s-au multiplicat de aproape 5 ori, de la o valoare de 111 milioane lei (la sfârsitul lui 2004), la 537 mil.
lei (valoare înregistrată la 31.12.2009).

Structura actionariatului Allianz-Tiriac Asigurări nu a suferit nici o modificare, actionarii semnificativi fiind: Allianz New Europe Holding GmbH, cu o cotă de participare la capitalul social de 52,16%; Vesanio Trading Ltd., cu o cotă de participare de 44,48% la capitalul social.

Allianz-Tiriac Asigurări este liderul pietei asigurărilor din România în ultimii 7 ani, în 2009 detinând o cotă de piată de aproximativ 15 procente, aferente veniturilor din prime de 1,3 miliarde de lei.

Compania operează pe ambele segmente de asigurări - generale si de viată -, fiind de asemenea, prin subsidiara Allianz-Tiriac Pensii Private, unul dintre cei mai importanti administratori de pensii private din România.

Allianz-Tiriac Asigurări face parte din Allianz Group – una dintre cele mai mari institutii financiare din lume - cu activităti principale în domeniul asigurărilor generale si de viata, respectiv in domeniul administrarii de active. Allianz este cel mai mare grup de asigurări generale din lume, cu venituri din aceasta activitate de 42,5 miliarde de euro, în 2009..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar