transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 18-05-2024 4.5879 lei 4.9751 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 29-10-2010

Allianz-Tiriac Asigurari - pachete de protectie pentru IMM la preturi speciale

Allianz-Tiriac Asigurari - pachete de protectie pentru IMM la preturi speciale
 Alte stiri la aceasta categorie
În perioada 18 octombrie - 19 noiembrie 2010, societatile mici si mijlocii clienti ai Allianz-Tiriac beneficiaza de oferte speciale la încheierea celor mai noi produse destinate persoanelor juridice lansate de companie: Protect Grup - asigurare de viata pentru grupuri de angajati, respectiv FlexiCasco – asigurare de avarii si furt auto.

Firmele din categoria IMM care detin o polita de asigurare a cladirilor sau auto (casco sau RCA) emisa de Allianz-Tiriac pot achizitiona asigurarea de grup pentru angajati la tarife preferentiale, diminuate cu procente cuprinse între 9 si 12,5%, în functie de pachetul de protectie ales. De asemenea, cumpararea sau reînnoirea unei polite de avarii si furt auto în perioada promotiei aduce clientilor Allianz-Tiriac din rândul IMM o reducere de 5% pentru aceasta asigurare a vehiculelor.

„Firmele mici si mijlocii reprezinta pentru noi unul dintre segmentele de clienti strategici. Cautam, de aceea, sa ne adaptam progresiv oferta adresata acestor companii, astfel încât sa raspundem cât mai bine nevoilor lor de protectie si, de asemenea, sa dezvoltam solutii de asigurare dedicate IMM-urilor cât mai competitive”, a declarat Rangam Bir, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari.

Acesta este contextul în care, în ultima perioada, Allianz-Tiriac a lansat doua noi produse special concepute pentru IMM. Protect Grup si FlexiCasco sunt produse foarte flexibile, modulare, ce pot fi achizitionate la tarife competitive, extrem de bine corelate cu profilul de risc si cu nevoile de protectie personalizate ale fiecarei societati din categoria IMM.

„În procesul de proiectare a produselor am facut eforturi pentru a ne asigura ca solutiile generate tin cont de situatia de criza curenta cu care clientii nostri din rândul IMM-urilor se confrunta actualmente”, a subliniat Rangam Bir. Protect Grup este o polita de asigurare de viata contractata de angajator în beneficiul angajatilor, ce ofera sprijin financiar imediat acestora din urma în caz de accident întâmplat la locul de munca sau în afara programului de lucru, respectiv familiilor asiguratilor, în caz de deces al angajatului asigurat.
Polita ofera 3 pachete de beneficii, diferentiate în functie de structura riscurilor acoperite, respectiv de sumele asigurate alese.

Polita ofera acoperire 24 de ore din 24 pe întreg teritoriul Uniunii Europene, cu extindere în afara UE în cazul acoperirilor pentru deces si invaliditate permanenta. Pot fi inclusi în asigurare angajatii cu contract de munca sau personalul cu contract de colaborare, cetateni români sau straini, angajati part-time sau full-time.

FlexiCasco este un produs pentru asigurare a vehiculelor apartinând persoanelor juridice din categoria IMM. Polita are o structura extrem de flexibila, acoperirile fiind modulare, în functie de clasele de riscuri pentru care clientul doreste sa obtina protectie. Practic, în functie de nevoile fiecarui parc de autovehicule apartinând persoanelor juridice, FlexiCasco poate acoperi doar avariile cauzate de coliziuni si riscuri conexe, la care, conform optiunii clientului, pot fi adaugate progresiv diverse acoperiri: pentru riscurile de furt, fenomene naturale, incendiu si explozie etc.

De asemenea, pot fi adaugate acoperiri si clauze suplimentare: de la protectia pentru pasageri (în caz de deces sau invaliditate), servicii de asistenta rutiera (asistenta la locul accidentului/producerii unui defect, la tractare, transport si cazare a soferului si pasagerilor, înlocuirea autovehiculului pe perioada reparatiilor etc. si pâna la acoperirea pagubelor produse vehiculului cu urmare a utilizarii lui pe santier.

Modularitatea FlexiCasco ridica substantial gradul de competitivitate al acestei polite de asigurare de avarii si furt auto. Tarifele sunt strâns corelate atât cu profilul de risc al asiguratului (care tine cont inclusiv de domeniul de activitate al firmei asigurate), cât si cu structura riscurilor pentru care clientul alege sa beneficieze de protectie. În consecinta, IMM-urile au posibilitatea de a identifica varianta optima de asigurare casco, tinând cont atât de nevoile personalizate de protectie, cât si de încadrarea cheltuielilor cu asigurarea flotei în limite bugetare suportabile..


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar