transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 04-06-2023 4.6099 lei 4.9633 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

cosuri cadou Gourmetgift

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Inele de logodna

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Transport caini Anglia

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 16-05-2011

Allianz-Tiriac Asigurari - rezultate in primul trimestru din 2011

Allianz-Tiriac Asigurari - rezultate in primul trimestru din 2011
 Alte stiri la aceasta categorie
Allianz-Ţiriac Asigurări a încheiat primul trimestru (T1) al anului 2011 cu venituri totale din activitatea de asigurări generale şi de viaţă de 256,4 milioane de lei, în scădere cu 7 procente comparativ cu subscrierile de 277 milioane de lei venituri din prime brute subscrise în aceeaşi perioadă din anul anterior.

Profitul înainte de impozitare, calculat în conformitate cu Standardele Internaţionale de Contabilitate (IFRS), rămâne pe teritoriul pozitiv, înregistrând o valoare de circa 3 milioane de lei.

Rangam Bir, directorul general al Allianz-Ţiriac Asigurări: „Realizările din primul trimestru sunt în linie cu aşteptările noastre. Am înregistrat o creştere a veniturilor pentru întreg portofoliul non-auto, iar această evoluţie reduce gradul de dependenţă a rezultatelor noastre de activitatea de asigurări auto. În ceea ce priveşte profitabilitatea, vedem primele semnale de îmbunătăţire a rezultatelor operaţionale pe clasele de asigurări auto, ca urmare a întăririi politicii de subscriere prudenţială a riscurilor aferente asigurărilor Casco şi RCA.”

În primele trei luni din 2011, valoarea primelor brute subscrise din activitatea de asigurări generale a fost de 231,7 milioane de lei, cu aproape 9 procente mai puţin decât în acelaşi interval din 2010. Scăderea a fost generată exclusiv de evoluţia claselor de asigurări Casco şi RCA, care împreună au contabilizat un nivel al subscrierilor de 165,2 milioane de lei în primele 3 luni din 2011, cu 31 milioane lei mai puţin decât în primul trimestru al anului anterior.

Influenţa asupra veniturilor a subscrierilor mai mici din activitatea de asigurări auto a fost parţial compensată de evoluţia pozitivă a portofoliului de asigurări generale non-auto. La nivelul acestuia, veniturile au înregistrat o creştere de peste 14 procente, de la 58,2 milioane de lei în T1 2010, la 66,5 milioane de lei în T1 2011.
În aceste condiţii, ponderea portofoliului non-auto în total venituri din asigurări generale a crescut cu circa 6 puncte procentuale, de la 23, la 29%.

Şi activitatea de asigurări de viaţă a avut o evoluţie pozitivă, primele brute subscrise evidenţiind o creştere de aproape 10 procente, de la 22,5 milioane de lei în primele trei luni din 2010, la 24,7 milioane de lei în trimestrul unu din 2011.

„Per total, rezultatele înregistrate în aceste prime trei luni ale anului ne fac să fim optimişti în ceea ce priveşte proiecţiile anuale. Ne propunem să înregistrăm, în continuare, o creştere a afacerilor de asigurări generale non-auto. În acelaşi timp, anticipăm o stabilizare a nivelului veniturilor din asigurări Casco, în condiţiile în care procesul de „curăţare” a acestui portofoliu a fost, în cea mai mare parte, finalizat. Vrem, de asemenea, să menţinem tendinţa de creştere a volumului de asigurări de viaţă”, spune Rangam Bir.

"RCA rămâne singura clasă de asigurări în legătură cu a cărei viitoare evoluţie în cadrul portofoliului nostru evităm să facem prognoze, în condiţiile în care discutăm despre o linie de business extrem de volatilă, unde preţul este decisiv în cadrul deciziei de cumpărare. Chiar dacă vom continua să fim activi şi pe segmentul de asigurări RCA obligatorie, o vom face cu respectarea strictă a principiilor prudenţiale de subscriere”, a concluzionat directorul general al Allianz-Ţiriac..


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Hammerschiede
This is an airctle that makes you think "never thought of that!"
Ellyanna
Dude, right on there btorher.
Boss
I had no idea how to approach this before—now I’m lcoked and loaded.
Lawanda
AFAIC that's the best asnewr so far!
Ruvell
Thanks for sharing. What a plaseure to read!
Darold
I bow down hbulmy in the presence of such greatness.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar