transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 19-04-2024 4.6625 lei 4.9763 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 26-02-2013

Allianz-Tiriac Asigurari - serviciu integrat unic pe piata: notificarea daunelor si programare la constatare online

Allianz-Tiriac Asigurari - serviciu integrat unic pe piata: notificarea daunelor si programare la constatare online
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând din luna februarie 2013, clientii Allianz-tiriac beneficiază de un serviciu integrat on-line unic pe piata românească: notificarea daunelor auto si la locuinte, respectiv programarea pentru constatarea daunelor Casco sau RCA din fata computerului. Aplicatia poate fi accesată din pagina dedicată a site-ului Allianz-tiriac.

“Serviciul nou lansat se înscrie în strategia noastră de îmbunătătire constantă a serviciilor pentru clienti, ale cărei rezultate sunt confirmate în primul rând de pozitia de lider de loialitate pe care o detinem pe segmentul asigurărilor generale”, declară Daniela Grigore, Director Operatiuni si membru în Consiliul Director al Allianz-tiriac Asigurări.

Optiunea de notificare si programare on-line simplifică si eficientizează procesul de solutionare a daunelor pentru clientii Allianz-tiriac. Astfel, în doar câteva minute, clientii care au o daună auto sau la locuintă generată de un risc acoperit printr-o polită de asigurare emisă de Allianz-tiriac vor completa on-line datele pe care în mod obisnuit le-ar completa la momentul efectuării constatării. Informatiile sunt preluate automat în documentele ce compun dosarul de daune, ele urmând a fi doar certificate printr-o simplă semnătură de către client în momentul în care se prezintă la constatare. La completarea datelor, clientul poate atasa on-line fotografii cu autovehiculul, locuinta sau bunurile avariate, precum si alte documente necesare constituirii dosarului de dauna (copie dupa cartea de identitate a masinii, formularul de constat amiabil, polita de asigurare, etc.). Notificarea realizată on-line reduce, astfel, timpul pe care clientul l-ar fi petrecut în centrul de constatare pentru completarea documentelor de avizare a daunei.

În cazul daunelor acoperite de polite Casco sau RCA, pe lângă notificarea on-line a daunelor clientii pot, în plus, să-si programeze din fata computerului deplasarea la centrele Allianz-tiriac de constatare a daunelor, în functie de propriul program si de disponibilitatea unitătii aleasă pentru constatare.

În acest mod, clientul economiseste timp, evitând posibila aparitie a momentelor de asteptare la avizarea daunei.

Un număr de 140 centre de constatare Allianz-tiriac din toată tara sunt incluse în acest sistem prin care programarea la constatarea daunelor auto se poate face on-line.

În situatia în care, urmare a producerii unui risc asigurat, autovehiculul avariat este  nedeplasabil, sau atunci când este vorba despre o daună la locuintă, clientul care notifică dauna on-line este contactat cel mai târziu în următoarea zi lucrătoare de către un reprezentant Allianz-tiriac pentru a efectua programarea la constatarea pagubelor.

”Notificarea daunelor si programarea pentru constatare on-line oferă o serie de avantaje evidente clientului: de la îmbunătătirea accesibilitătii, la simplificarea procesului de avizare, inclusiv prin eliminarea timpului de asteptare în centrele de constatare si, nu în ultimul rând, la cresterea transparentei pe perioada solutionării dosarelor de daune. Considerăm că astfel aducem un plus de valoare serviciilor noastre de daune, usurând nu doar procedura de deschidere a dosarului, ci întreg procesul de solutionare a daunelor pentru clientii nostri. Trebuie să subliniez că, la ora actuală, suntem singura companie din piată care oferă o astfel de platformă integrată ce include completarea on-line a datelor necesare pentru avizarea daunei, programarea on-line pentru constatare, iar ulterior, după deschiderea dosarului de daună, vizualizarea on-line a stadiului acestuia”, declară Daniela Grigore.

În cazul daunelor auto pentru autovehicule deplasabile, sistemul permite avizarea mai multor daune pentru acelasi obiect asigurat. De asemenea, noua aplicatie permite clientilor ce notifică daune on-line vizualizarea în orice moment a stadiului dosarelor de daună avizate.  În plus, clientul poate modifica sau anula oricând notificarea, sau poate reprograma constatarea într-un mod simplu si rapid.

Odată cu lansarea acestui sistem de avizare, clientii au si optiunea notificării on-line a unei daune produse în afara teritoriului României, atunci când autovehiculul avariat nu este deplasabil sau nu poate fi adus în tară.

Noua aplicatie a fost testată timp de aproximativ o lună în cadrul unui proiect pilot ce a inclus trei unităti de constatare din Bucuresti, iar feedback-ul pozitiv primit de la utilizatori  indică faptul că acest nou serviciu este apreciat si va fi folosit pe scară largă de către clientii Allianz-tiriac Asigurări.

”În perioada testării aplicatiei, pentru daunele auto am înregistrat în medie 14 programări la constatare zilnic, iar clientii ne-au confirmat preferinta lor pentru un astfel de serviciu. Chiar si fără o mediatizare intensă a acestei noi variante de avizare a daunelor, planificările la constatare realizate on-line au încărcat, în anumite zile, aproape de maximum capacitatea de lucru ale unora dintre centrele de daune Allianz-tiriac“, a punctat Daniela Grigore.

Platforma de notificare daune si programare la constatare on-line poate fi accesată din pagina web Allianz-Tiriac la adresa http://www.allianztiriac.ro/, în sectiunea “Daune” (auto / locuinte).

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
crorkz matz
e23gtc I loved your blog post.Really looking forward to read more. Will read on...
high quality backlinks
ej2RTI Thanks so much for the blog post.Really thank you! Great.
James
ieșit een turul secund al ciiflacărilor. 7Sport a relatat, astăzi, despre celelalte isprăvi ale tenismenilor legitimați la Dinamo Brașov la arenele BNR din București, acolo unde are loc BRD Năstase Țiriac Trophy
Evgeniy
off the court seriously, bcauese she seems to say whatever she thinks at the time without much caring how it will sound. Including the "weenies" comment. Plus, her use of the word "weenies" when I originally saw the wire story made me think she was half-joking. She does like to joke around. I do agree though that the blue clay was nasty. The latest wire story I saw has Carlos Moya saying that somehow the salt they used on it - identical to salt used on RG - reacted poorly with the Madrid climate and changed into an "unbreakable film" of pure slippery hell. Yes, power players were able to cope with it, but even the likes of Federer said it was a harsh surface - he said after he won the final that his body was aching, which seemed to imply that all the extra work he had to do to avoid slipping was a real strain. I can imagine.
Demelza
What a great reosucre this text is.
Ruvell
To think, I was confused a mniute ago.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar