transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 15-03-2015

Allianz-Tiriac in 2014: venituri din activitatea de asigurari si pensii de peste 1 miliard de lei

Allianz-Tiriac in 2014: venituri din activitatea de asigurari si pensii de peste 1 miliard de lei
 Alte stiri la aceasta categorie

Rezultatele anuale ale Allianz-Tiriac confirmă tendinta pozitivă după care au evoluat afacerile din România ale companiilor sale de asigurări si de pensii pe întreg parcursul anului 2014. La nivel agregat, Allianz-Tiriac Asigurări si Allianz-Tiriac Pensii Private au înregistrat venituri totale de peste un miliard de lei (1.038,1 mil. lei) în 2014, cu 75 milioane de lei mai mult decât cu un an înainte.

”2014 a fost, în mod cert, un an bun pentru Allianz-Tiriac. Am reusit să crestem profitabil, să ne dezvoltăm sănătos. În plus, am continuat să facem pasi înainte în directia cresterii calitătii serviciilor; ne propunem să continuăm demersurile de a deveni mai accesibili la nivelul tuturor punctelor de interactiune cu clientii, cu publicul: începând cu procesele de ofertare si emitere a politelor, si încheind cu cele de despăgubire”, explică Remi Vrignaud, director general al Allianz-Tiriac Asigurări.

La nivelul activitătilor de asigurări, Allianz-Tiriac a încheiat anul 2014 cu venituri totale din asigurări generale si de viată de 990,8 milioane de lei, valoare cu 64,3 milioane lei (7 procente, în termeni relativi) mai mare comparativ cu anul anterior.

Evolutia pozitivă a primelor brute subscrise a fost dublată de îmbunătătirea profitului operational din activitatea de asigurări, care s-a situat la un nivel de aproximativ 50 milioane de lei în 2014, evidentiind un plus de 21,6 milioane lei comparativ cu anul 2013.

Segmentul de asigurări generale rămâne motorul de crestere

Veniturile din asigurări generale au înregistrat la finele anului 2014 un plus de 7,7% comparativ cu anul anterior, ajungând la 886,7 milioane lei, de la 823,7 milioane lei în anul 2013.Cumulat, asigurările auto (Casco si RCA) au consemnat subscrieri de 632,9 milioane lei în anul 2014, în crestere cu 8,3% fată de anul anterior.

O dinamică pozitivă a consemnat si portofoliul de asigurări generale non-auto, acesta evidentiind o rată de crestere a veniturilor cu 6 procente (plus 14,4 mil. de lei, în valoare absolută): de la 239,4 (2013), la 253,8 milioane de lei în 2014.

Pe segmentul non-auto, se remarcă evolutia foarte bună a asigurărilor de sănătate, arătând interesul în crestere al clientilor fată de astfel de produse, atât pentru asigurările individuale, cât si pentru cele de grup, contractate de companii în beneficiul angajatilor. Allianz-Tiriac oferă două produse de sănătate: SanaPlan – polita de asigurări de sănătate de grup si SanaPro – polita individuală de asigurări de sănătate.

„Succesul înregistrat pe segmentul asigurărilor de sănătate a fost sustinut si de cresterea calitătii serviciilor oferite beneficiarilor de polite SanaPlan si SanaPro, prin lansarea parteneriatului Allianz-Tiriac cu NextCare, companie specializată în managementul asigurărilor de sănătate”, consideră Remi Vrignaud. „În acest moment, accesul asiguratilor Allianz-Tiriac la serviciile medicale oferite de cele peste 500 de centre medicale din reteaua partenerilor, din toată tara, este mai facil, procesul de preautorizare fiind realizat cu promptitudine de specialisti cu experientă în domeniul medical.”

NextCare este o companie membră a Grupului Allianz (functionând ca divizie a Allianz Global Assistance), specializată în managementul asigurărilor de sănătate si servicii profesionale de tip Call Center. Platforma NextCare functionează 24 de ore, 7 zile pe săptămână, administrând peste 4 milioane de daune anual de care beneficiază mai mult de 2 milioane de asigurati la nivel global. Echipa NextCare este formată din peste 700 de angajati, 85% dintre acestia fiind medici.

Pentru întreg portofoliul de asigurări generale, valoarea despăgubirilor plătite de Allianz-Tiriac clientilor (inclusiv terti păgubiti) pe parcursul anului 2014 a fost de 415,7 milioane lei. Pe segmentul asigurărilor auto, cele mai mari daune plătite în anul 2014 au fost de 5,6, respectiv 1,02 milioane lei, în contul unor polite RCA, care au implicat achitarea de despagubiri pentru vătămări corporale si daune morale. De altfel, la fel ca pentru întreaga piată locală, la nivelul portofoliului Allianz-Tiriac se confirmă tendinta de crestere a valorii indemnizatiilor pentru vătămări corporale si daune morale si a ponderii în despăgubirile RCA. În consecintă, se mentine presiunea asupra rezultatelor clasei de asigurări RCA, care rămâne un segment generator de pierderi.

Cea mai mare daună plătită de Allianz-Tiriac în 2014 în baza unei polite non-auto a fost de circa 1,2 milioane lei, pentru acoperirea daunelor la bunuri generate de producerea riscului de incendiu.
Rezultate stabile pe segmentul asigurărilor de viată

Pe segmentul asigurărilor de viată, Allianz-Tiriac a realizat subscrieri de 104,1 milioane de lei în 2014, nivel comparabil cu valoarea din 2013 (102,8 mil. lei). Structura portofoliului a rămas în continuare una echilibrată, asigurările traditionale având o contributie de 53% la realizarea veniturilor anuale, în timp ce subscrierile de produse cu componentă investitională reprezintă 47%. Asigurările traditionale au fost cele care au înregistrat o usoară crestere în anul 2014, arătând preferinta clientilor pentru produse ce oferă o mai mare sigurantă.

În privinta asteptărilor legate de 2015, Directorul general al Allianz-Tiriac a declarat: „Pentru 2015, ne propunem să continuăm să adăugăm valoare serviciilor oferite clientilor, să fim mai accesibili, mai transparenti, mai flexibili. În acest sens, chiar în acest moment, publicul din România poate accesa on-line, pe site-ul companiei (la adresa https://www.allianztiriac.ro/fast-quote) informatii relevante, inclusiv în privinta pretului, referitoare la oferta Allianz-Tiriac de asigurări de locuinte. Dacă vorbim despre servicii post-vanzare, trebuie punctat faptul că în privinta proceselor de constatare a daunelor auto lucrurile evoluează în directia simplificării si eficientizării. Inspectorii de daune Allianz-Tiriac folosesc deja cea mai avansată tehnologie pentru constatare, respectiv dispozitive digitale, care îmbunatăteste semnificativ procesele de solutionare a daunelor. În plan cantitativ, ne dorim ca în 2015 să consolidăm tendinta de crestere profitabilă a afacerilor începută încă din 2013. Am planificat să depăsim pragul de 1 miliard de lei venituri din activitatea de asigurări, în paralel continuând să îmbunătătim randamentul vânzărilor”, a concluzionat Remi Vrignaud, CEO al Allianz-Tiriac.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Lucimario
This is a scam. All of of it. It\'s not boys vs. girls. It never was. It\'s just easier to conicnve people that in a time of crisis the obvious perp is the actual perp.What we are facing is the American god, Mercury, the god whose game it is to conicnve the lucky (and the wealthy) that their luck (and their wealth) are inviolate, inevitable & the logical consequence of their moral superiority & greater skill. It\'s a scam because all this god wants from you is to keep on rolling against the House. Kids, the House always wins. Unless you take out the House. You could also make a credible case that we are experiencing yet another burp, or maybe an aftershock, of the Jeffersonian hypcrisy that continues to ripple through and rupture American culture.But even quicksilver has a freezing point & as for Jefferson, well, Sherman and Sheridan did the South over once. Apparently they didn\'t do an adequate job. the remaining cells have metastasized & inspired riffs and national & international spin-offs on Jefferson\'s bigotry, his economization of the facade of bucolic rural gentility that fed & feeds of the many to feed a few. But that\'s not it, either, is it? No really. Hitler played a similar game. So have most Anglo-American and Anglo-German superiority-victim cults going back to Martin Luther (read his 1543 comments on the Jews for inspiration).But that doesn\'t do it either, does it? Go back to medieval England, where the English, who were clever, and wealthy, and greedy, but frequently weak, used guile and wealth to divide the have-nots from the barely-haves. The easiest con today is lower-middle class white America and upper-class white America. The former make good stormtroopers, the latter good propogandists.In the room the women go,Talking of Michelangelo.Yeah, true enough. The men aren\'t talking of Michelangelo. Maybe they\'re discussing the Patriots-Cowboys game. Same difference, more or less.You can go back further, I\'m quite certain, but this is a great place to take a break, in England, around the turn of the 14th century. Something interesting happened in England at that time. A bunch of declasse Scotch nobles started comparing notes with educated Scotch peasants and realized that, hey, it\'s not a smart play to rape, pillage & burn our own \'hood when things go sideways. Let\'s lay the smack on the perps. They\'re right next door and really, they\'re pretty soft.Now, I want y\'all to consider this historical peculiarity that is America. The American Constitution has some really nifty failsafes built into it vis-a-vis the Bill of Rights. I\'m partial to the 1st & 14th Ammendments myself, but the 2nd, that\'s a real doozy. Sneaky, too.America is the only country in the world where the people who are bent by the yolk & cut by the lash have, in their position the explicit means to rapidly and directly reverse their situation.The wealth of the more unfortunate Americans is in its weapons.What about the military, you ask? Funny, but that all-volunteer military, which now includes most of the officers, it draws overhwlemly from the same stock as those who\'ve been hitched to the plows and sent to the fields to pick the cotton. And just for giggles this same population controls nearly all of the US food production, material production & most of the nation\'s technical ability.Very few bloggers & pundits, though. Gotta admit that.It\'s not boys versus girls. It\'s the 2% versus the 98%. Those are bad odds, bad enough to turn and burn the house & send Mercury skivving off on his winged way. Those are bad odds, especially when you consider that the 2% is soft, squishy & has much to say on Michelangelo and the merits of the Patriots and Tom Brady, but is not packing anything more then an attitude and a six-pack of Bud Light.As for the plurality, well...Let\'s just say this, as bargaining commences. There is a soft option here a hard option.Don\'t get conned. Last recession the oligarchs played the race card. This time they\'re playing the sex card. But we don\'t have to play cards at all, not if we don\'t want to. Not one of us. And the more of us there are, the less of them we have to concern ourselves with.Here endeth the lesson.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar