transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 13-04-2024 4.6645 lei 4.9714 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 03-06-2013

Apartamentele cu 2 camere isi conserva cel mai bine pretul, inclusiv datorita programului Prima Casa

Apartamentele cu 2 camere isi conserva cel mai bine pretul, inclusiv datorita programului Prima Casa
 Alte stiri la aceasta categorie

Proprietarii de apartamente cu doua camere au tinut cel mai mult la pret in ultimul an, avand in vedere ca aceste locuinte sunt cele care se incadreaza cel mai bine in programul guvernamental “Prima Casa”.

In aceste conditii, raportul lunar de monitorizare AnunturiParticulari.ro a consemnat o scadere de doar 3% a pretului mediu pentru apartamente cu 2 camere in ultimele 12 luni, mai mult, in ultima luna, pretul mediu a inregistrat o crestere de 1%.

Evolutia preturilor - scumpiri la 2 camere

In luna mai, observam scaderi ale preturilor medii solicitate de proprietari pe intreg segmentul apartamentelor vechi, comparativ cu acelasi interval al anului trecut, pornind de la o variatie de -3% in cazul apartamentelor de 2 camere si ajungand la -7% in cazul garsonierelor si apartamentelor cu 3 si 4 camere.

Astfel, pretul mediu solicitat pentru o garsoniera a ajuns in luna care tocmai s-a incheiat la aproximativ
33.184 euro, fiind atins totodata si cel mai mic pret inregistrat pe acest tip de unitati in 2012. Daca fata de luna aprilie a acestui an, pretentiile proprietarilor au scazut cu 0,5%, de la aproape 33.363 euro, raportat la un interval de 12 luni, variatia este de peste -2.400 euro.

Potrivit calculelor realizate de AnunturiParticulari.

ro pe baza tuturor ofertelor imobiliare publicate in presa scrisa si pe internet, pretul mediu al unei locuinte cu 2 camere a crescut cu 1% in ultima luna, atingand valoarea de aproximativ 53.860 euro, fata de luna aprilie cand suma solicitata de proprietar era de 53.306. In ultimele 12 luni s-a inregistrat o variatie de aproape -1.500 euro.

In cazul apartamentelor cu 3 camere, preturile medii au fost ajustate doar cu 0,45% in ultima luna, ajungand la o valoare de 72.644 euro, fata de 77.907 euro in mai 2012.

Proprietarii care vand locuinte cu 4 camere au facut ajustari de peste 4%, scazand pretul in medie cu aproape 4.000 de euro in ultima luna, si cu peste 7.000 de euro in ultimul an.

Peste 2.740 de noi oferte de apartamente au fost scoase la vanzare de proprietarii bucuresteni in luna mai, conform datelor furnizate de raportul Anunturiparticulari.ro. In luna care tocmai s-a incheiat, numarul ofertelor de vanzare aparute nou pe piata au fost mai putine cu 138 decat in aprilie 2013.

Oferta de garsoniere a ajuns la 517 unitati, in timp ce numarul de anunturi cu vanzarea unei locuinte cu doua camere a atins numarul de 1.146. In cazul ofertei de vanzare a locuintelor cu 3 camere, aceasta a ajuns la 821 de unitati la sfasitul lunii mai 2013. Pe segmentul apartamentelor cu 4 camere circa 264 de proprietari au facut publice intentiile lor de vanzare.

Analizand evolutia ultimelor luni, piata imobiliara a inregistrat fluctuatii de pret fie pozitive, fie negative pe toate categoriile de apartamente din Bucuresti. Insa, in cazul locuintelor cu doua camere se identifica o franare semnificativa a ieftinirilor. Un factor major care influenteaza evolutie pietei imobiliare este in continuare programul “Prima Casa”.

Anunturiparticulari.ro a fost lansat in anul 2001 de compania Agentie.net si consta in monitorizarea tuturor anunturilor imobiliare publicate de persoanele particulare in presa scrisa si pe internet. Statistica are la baza ofertele imobiliare din Bucuresti, publicate de persoanele particulare in toata presa scrisa si pe internet, iar pretul mediu este obtinut pe baza preturilor solicitate initial de proprietari. Agentie.NET detine metodologia necesara pentru verificarea tuturor ofertelor imobiliare ce apar pe piata. Fiecare oferta imobiliara care apare in Bucuresti este verificata de catre operatorii Agentie.NET.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Wail
I remember 蝴蝶燈 & 走馬燈, my patnaerl grandparents always hanged one in their old apartment, except it was made of wood not paper, more like 宮燈 than 走馬燈. My parents usually just brought us to 維園 or 跑馬地 somewhere during mid-autumn. We didn't know of other kids in the neighbourhood when we were wee small. All fond memories.
Liiz
I remember 蝴蝶燈 & 走馬燈, my perntaal grandparents always hanged one in their old apartment, except it was made of wood not paper, more like 宮燈 than 走馬燈. My parents usually just brought us to 維園 or 跑馬地 somewhere during mid-autumn. We didn't know of other kids in the neighbourhood when we were wee small. All fond memories.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar