transport caini, transport catei, transport caini international, transport catei international, transport pisici, transport pisici international, transport animale, transport animale de companie, transport caini anglia, transport caini germania, transport caini olanda, transport caini franta, transport caini belgia, transport caini pret, transport pisici germania, transport pisici anglia, transport animale anglia, transport animale germania, transport caini romania
Curs Valutar 27-05-2024 4.594 lei 4.9744 lei

 A fost lansat Catalogul Persoanelor Fizice Autorizate click aici pentru detalii

ora exacta

Velicios.ro - vegan, plant based

Inele de logodna

Imobiliare, real estate

cosuri cadou Gourmetgift

Laronef

Contabilitate Constanta

service frigidere reparatii

Expert Contabil Constanta

Servicii curatenie Cluj

Deblocari usi metalice

Asfaltari Bucuresti

lac de pescuit cluj

Info, blog

reparatie frigidere Bucuresti

Curs Valutar E-ziare.ro


 
Contact & Despre noi
Politica de confidentialitate
SMART financial - © Smart Press
Stocheaza documente in cloud


« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol
Adaugat in data de 31-03-2014

Aplicatia mobila MyING, lansata de ING Asigurari de Viata si ING Pensii

Aplicatia mobila MyING, lansata de ING Asigurari de Viata si ING Pensii
 Alte stiri la aceasta categorie

Începând din luna martie 2014, clientii ING care detin un smartphone pot descărca si utiliza aplicatia mobilă MyING - prima de acest fel disponibilă pe piata de asigurări de viată si pensii private din România. Aplicatia mobilă MyING poate fi descărcată gratuit din App Store si Google Play.

ING lansează aplicatia mobilă MyING prin care clientii care detin un smartphone cu sistem de operare iOS sau  Android au acces la informatii privind contractele lor de asigurări de viată, pensii private obligatorii si pensii facultative, precum si posibilitatea de a realiza plata primelor de asigurare. Aplicatia mobilă MyING este o premieră pe piata de profil din România si poate fi descărcată si utilizată gratuit de către clientii ING.

“Pentru industria de asigurări si pensii private, asimilarea celor mai noi tehnologii si integrarea canalelor moderne de interactiune cu clientii reprezintă un factor de succes si diferentiere tot mai important, specific erei digitale în care trăim. La ING, ne dorim să rămânem în prima linie a inovatiei în beneficiul clientilor nostri si, pornind de aici, am dezvoltat si lansat aplicatia mobilă MyING pentru a le oferi acestora accesibilitate sporită si control, de oriunde si în orice moment, asupra portofoliilor pe care le detin la ING” a declarat Carmen Soare, Director de Marketing ING Asigurări de Viată.

Continutul este intuitiv, structurat în functie de nevoile clientilor, iar accentul este pus pe utilitatea practică si usurinta în utilizare. Astfel, clientii ING au acces rapid la cele mai importante detalii privind contractele lor de asigurare de viată, pensii private obligatorii sau pensii facultative. Totodată, acestia au posibilitatea de a-si actualiza datele personale, pot face plăti ale primelor de asigurare în conditii de securitate sporită, pot consulta istoricul plătilor efectuate pentru contractele de asigurări de viată sau pot vizualiza istoricul contributiilor realizate pentru fondurile de pensii facultative sau obligatorii.

În plus, aplicatia permite contactarea directă a consultantului financiar.

MyING este primul portal complet integrat ce oferă clientilor informatii despre contractele de pensii private obligatorii, facultative si asigurări de viată de la ING si, totodată, posibilitatea de a realiza tranzactii online.

Peste 100.000 de clienti ai ING Asigurări de Viată si ING Pensii folosesc deja platforma online MyING pentru a accesa informatii despre contractele lor sau pentru a realiza tranzactii online.

 

Astfel, de la lansarea functionalitătii de tranzactionare online a portofoliilor de investitii (februarie 2013) si a celei de plăti online pentru contractele de asigurări de viată cu prime recurente (iunie 2013) circa 20% si respectiv 6% din totalul acestor tipuri de operatiuni au fost realizate online.

.


 » Adauga comentariul tau Comentarii 
 
 
» adauga
Mariko
Gardinerna e4r toppen! Vi hade de i vruragsadmmet ff6r ne5gra e5r sedan. Sen bf6t vi ff6nster....o var ve4l inte direkt re4dda om de de4r gardinerna se5 jag har le4nge te4nkt kf6pa nya! Nu ke4nner jag - re4tt snart! Se5 snygga juu!Ja ff6rsf6k fota rummen i sin helhet, det skulle jag oxe5 gilla. De5 kul med den he4r "nya stilen"(fe5r se om fina copycats he4nger efter...hihi).Sje4lv skulle julmaten inhandlas idag men iste4llet satt jag pe5 ve5rdcentralen i morse o ska dit i morgon igen. Har se5dan plf6tslig buksme4rta se5 jag knappt kan ge5 emellane5t. Obehagligt. Fler tester i morrn se5 fe5r jag se de5..... Har som du tre ungar oxe5 o julafton ska firas hos oss....har liksom inte tid med detta, men what to do :(Tur jag kan kika in he4r o pigga upp mig lite.Stor kram.
« click pentru a vizualiza toate articolele de la aceasta categorie
Tipareste acest articol Recomanda acest articol

Recomanda aceasta pagina 
Daca considerati acest articol interesant il puteti recomanda unui prieten folosind formularul alaturat.
 


Newsletter SMARTfinancial


» reset
TVA
+TVA
» arhiva curs valutar